VIDEO Imagini cumplite cu un bloc de 12 etaje care se prăbușește lângă Miami Beach

bloc-miami.jpg

bloc prabusit langa miami beach
Blocul de 12 etaje s-a prăbușit în noaptea de miercuri spre joi
foto: EPA-EFE
Citeste tot despre: 

Un bloc cu 12 etaje de lângă Miami Beach s-a prăbușit în timpul nopții de miercuri spre joi. Salvatorii au reușit să scoată 35 de persoane de sub dărâmături. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața, în condițiile în care 51 de oameni, locatari ai clădirii, sunt în continuare dați dispăruți.

Martorii povestesc clipele de groază prin care au trecut. „Toată lumea țipa și era cuprinsă de panică”, spune Aaron Miles, care locuia într-un hotel din vecinătate, evacuat după incident, potrivit CNN, citat de Digi24.

„Când am coborât în hol, era plin de praf și resturi. Am ieșit cât de repede am putut”, a povestit el.

„A fost îngrozitor. Țipau și adulții, și copiii. Femeile și copiii plângeau. A fost probabil una dintre cele mai groaznice experiențe la care am asistat vreodată”, a spus Miles.

Familia lui Miles, care este în vacanță din Virginia, a spus că ieri totul părea normal și clădirea părea sigură.

Până acum, 35 de persoane au fost scoase din blocul care a căzut. Una dintre ele a murit din cauza rănilor suferite, iar alte 10 sunt internate în spital.

Momentul prăbușirii, surprins de camerele de supraveghere

Au fost aduși și câini special antrenați care pot detecta eventualii supraviețuitori.

Între timp au apărut și primele imagini cu momentul prăbușirii, surprinse de o cameră de supraveghere. Se poate observa cum întâi se prăbușește partea centrală a clădirii și apoi una dintre laterale.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1