VIDEO Gestul emoționant al copiilor Ducilor de Cambridge, în lupta cu coronavirusul! Ce mari au crescut

Ultima actualizare:

    Ce gest adorabil au fost filmați făcând micuții Ducilor de CambridgeFoto: Instagram
Ce gest adorabil au fost filmați făcând micuții Ducilor de CambridgeFoto: Instagram

Prințișorii George și Louis, alături de sora lor, Prințesa Charlotte, au devenit vedete pe internet după ce părinții lor au avut ideea de a-i filma atunci când aplaudă, pentru a recunoaște astfel toate sacrificiile făcute de personalul medical în această perioadă, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Cei trei micuți ai Ducilor de Cambridge, Prințul William și Kate Middleton, au fost protagoniștii unui filmuleț emoționant prin care își arătau gratitudinea pentru toată munca depusă în această perioadă critică de către cadrele medicale, asistenți, paramedici, voluntari și alți membri ai spitalelor și clinicilor care au lucrat necontenit pentru ajutorarea celor în nevoie, pe fondul pandemiei de coronavirus care a pus, încet încet, stăpânire pe întreaga lume. „Vă mulțumim”, se mai arată în continuarea mesajului video.

Prințesa Charlotte, Prințul George și chiar și micuțul Prinț Louis au fost filmați în timp ce aplaudau în semn de recunoștință. Probabil că Ducii de Cambridge, având în vedere că și-au amânat îndatoririle regale în această perioadă, au avut suficient timp să le explice micuților lor care este situația în lume în aces moment. 

Filmarea i-a înduioșat pe urmăritorii contului oficial de Instagram al celor doi Duci, iar complimentele au curs lanț. De asemenea, fanii casei regale britanice nu au putut să nu observe și cât de mari au crescut cei trei frați, în special mezinul familiei, Prințul Louis, care pare că de acum este pregătit să facă și el șotii alături de George și Charlotte.

Copiii Ducilor păreau, de asemenea, extrem de entuzismați în videoclipul publicat în mediul online, semn că încetarea activităților didactice din această perioadă nu le-a prins deloc rău.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net