VIDEO Explozie puternică la o clinică medicală din Teheran! 18 persoane au murit

iran-explozie.jpg

iran-explozie
O explozie puternică a avut loc la o clinică medicală din capitala Iranului
Foto Captură video

Optsprezece oameni au murit şi alţi şase au suferit răni în urma unei explozii care a avut loc din cauza unei scurgeri de gaze la o clinică medicală din nordul capitalei iraniene.

Explozia a fost provocată de o scurgere de gaze, a declarat guvernatorul adjunct al Teheranului, Hamid Reza Goudarzi, la televiziunea de stat. Ulterior, ministrul adjunct al Sănătăţii, Iraj Harirchi a completat că 15 femei şi trei bărbaţi şi-au pierdut viața în urma exploziei puternice. 

Clinica, în care la momentul exploziei se aflau 25 de angajaţi, efectuează în principal intervenţii chirurgicale uşoare şi servicii de imagistică medicală, a spus Harirchi. 

Explozia a avut loc la subsolul clădirii, dar a făcut victime și la etajele superioare atât printre pacienţi, cât și printre persoanele care le însoţeau. Conform reprezentantului pompierilor din Teheran, explozia ar fi fost generată de buteliile de gaz din subsolul clinicii, care ar fi luat foc.
Săptămâna trecută a avut loc o altă explozie, la o bază militară din apropiere de Teheran, despre care Ministerul Apărării a anunţat că a fost provocată de o scurgere la un rezervor de la o unitate de stocare a gazelor. Din fericire, acea explozie nu s-a soldat cu victime sau cu persoane rănite.

 

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1