VIDEO Emmanuel Macron, pălmuit de un bărbat în timpul unei vizite oficiale

Ultima actualizare:

    Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat în timpul unei vizite oficiale Sursă foto: Profimedia
Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat în timpul unei vizite oficiale Sursă foto: Profimedia

Incident neobișnuit în timpul unei vizite oficiale a președintelui francez Emmanuel Macron. Preşedintele a fost pălmuit marţi de către un bărbat, într-o mulţime venită să-l salute, în departametul Drôme (sud-vest), în cadrul unui turneu în Franţa. Două persoane au fost arestate și transportate la secție, potrivit publicației Le Figaro.

Două persoane au fost arestate în Franța după ce președintele Emmanuel Macron a fost pălmuit de un bărbat în timpul unei plimbări în regiunea Drome din sud-estul Franței. 

Incidentul a avut loc în momentul în care președintele francez s-a apropiat de mulțimea strânsă în spatele unui gard de protecție, pentru a da mâna cu oamenii.

BFM TV și RMC au publicat o înregistrare video distribuită pe Twitter care arată un bărbat într-un tricou verde, cu ochelari de soare și cu o mască de protecție strigând „Jos cu Macronia!” („A Bas La Macronie”) înainte de a-l lovi pe Macron.

Ofițerii de securitate ai lui Macron au intervenit rapid și l-au imobilizat pe individ, iar președintele a fost condus, în siguranță, spre autoturism.

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net