VIDEO E de nedescris ce a păţit acest bebeluş! Toţi au plâns când i-au aflat povestea

Ultima actualizare:

    Bebeluşul a scăpat cu viaţă
Bebeluşul a scăpat cu viaţă

Un caz înfiorător a îngrozit mii de oameni din Louisiana, Statele Unite. Timp de trei zile, un bebeluş de doar zece luni a rămas blocat sub trupul neînsufleţit al tatălui său, după ce bărbatul a decedat brusc.

În urma anchetei, poliţiştii au ajuns la concluzia că Jason Fields stătea lângă fiica sa în pat, cu un laptop în braţe, când a suferit un infarct şi s-a prăbuşit peste cea mică, relatează dailymail.co.uk.

Cadavrul bărbatului a fost descoperit de abia după trei zile. Fratele fetiţei, în vârstă de 5 ani, a intrat în cameră și când a văzut că tatăl său nu se mișcă a chemat vecinii.

Din fericire, micuţa a supraviețuit miraculos acestui coșmar și a ajuns la spital, după ce a stat prinsă sub cadavrul în descompunere al tatălui ei.

"Bebeluşul era deshidratat, înfometat, dar într-o stare stabilă. Respira, îşi putea mişca braţele şi picioarele. A avut un noroc uriaş că nu s-a sufocat sub greutatea tatălui său", a declarat unul dintre poliţişti pentru sursa citată mai sus.

Cei doi copii se aflau în grija tatălui pentru că mama lor se afla la închisoare. Ea a fost ulterior eliberată pentru a avea grijă de cei doi micuți.

Atât medicii cât şi specialiştii au spus că cel mai probabil bărbatul ar fi făcut infarct din cauza căldurii din casă, pentru că nu aveau aer condiționat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net