VIDEO Dovleac greu de o tonă

Ultima actualizare:
image

Un fermier american a câştigat, pentru al patrulea an la rând, premiul pentru cel mai mare dovleac. Acesta are greutatea de o tonă.

 Imensul bostan a fost crescut timp de un an la o fermă din Oregon şi înscris la concursul "cel mai mare dovleac", organizat în nordul statului California.Dovleacul câştigător are nu mai puţin de 984 de kilograme şi este cel mai greu înscris în această competiţie care are loc în fiecare toamnă la Half Moon Bay. Fermierul care l-a crescut l-a pus pe o platformă şi a condus timp de 12 ore ca să se înscrie în competiţie.

STEVE DALETAS, fermier: " A durat 12 luni să creştem dovleacul. Toate lunile astea de muncă au culminat cu acest premiu. Perioada asta călduroasă care durează de câţiva ani, chiar şi în zona Seattle, e benefică pentru cultivatul dovlecilor. Verile trecute au fost prielnice pentru bostani. Dacă eşti cultivator de dovleci, schimbarea asta a climei e bună aici. Mii de oameni îşi vor face poze cu el. De asta şi muncim - ca să aducem un zâmbet pe chipul oamenilor. " Recordul mondial este însă deţinut în continuare de un german care, în 2017, a crescut un dovleac greu de 1190 de kilograme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net