VIDEO Cum funcţionează farfuria zburătoare de la NASA?

Ultima actualizare:

Pentru prima oară a fost făcut public un clip de înaltă definiţie cu farfuria zburătoare experimentală a celor de la NASA.

Cei de la NASA lucrează de câţiva ani la o farfurie zburătoare. Aceasta poartă numele de LDSD sau Low Density Supersonic Decelerator (Decelerator Supersonic de Densitate Mică). Dacă nu era evident, aceasta este o nouă navetă spaţială ce urmează să fie folosită pentru misiuni în spaţiu.

De puţin timp, LDSD a efectuat primul zbor de test, în cadrul căruia a folosit un balon pentru a se ridica în atmosferă şi o paraşută pentru a-şi micşora viteza. Cum era de aşteptat, respectiva experienţă a fost imortalizată cu un amalgam de camere de înaltă definiţie şi mare viteză montate pe farfuria zburătoare. Mai jos puteţi viziona o mostră semnificativă din respectivul conţinut video. Deşi pasionaţi de filmări din spaţiu şi-ar fi dorit poate un mai multe detalii legate de respectivul zbor, acest scurt metraj face o treabă foarte bună în a detalia cum funcţionează respectivul mijloc de transport inspirat parcă din romanele SF.

Aparent, testul a fost încununat de succes. Echipa de ingineri în aeronautică implicaţi în proiect au confirmat deja că informaţiile adunate acum vor fi folositoare pentru zborul hipersonic pe care LDSD urmează să-l facă în viitor pe Marte.Vezi video pe playtech.ro 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net