VIDEO A ars hainele iubitei în 42 de minute

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Lovitură dură pentru un tânăr din Focşani. După şapte ani de relaţie, a aflat că iubita l-a înşelat cu un alt bărbat. Furios, a dat-o afară din casă, dar a considerat că pedeapsa nu a fost suficientă. Aşa că răzbunarea a continuat: i-a scos lucrurile în faţa blocului şi le-a dat foc. Prietenul său a filmat întreaga scenă şi a postat imaginile pe Internet cu dedicaţie pentru fosta iubită.

Florin Anton este din Focşani, dar s-a stabilit de ani buni în Italia. În urmă cu câteva zile, el a postat pe Internet un filmuleţ inedit, dedicat fostei sale iubite. Tânărul i-a scos în stradă toate lucrurile fetei.

Haine, cutii de pantofi, poşete, fotografii, toate obiectele pe care el susţine că i le-a cumpărat au fost împrăştiate în faţa blocului.

Florin Anton a golit şifonierul fetei şi i-a aruncat toate lucrurile în stradă

simeon stalpnicul png

Apoi, rând, pe rând, fiecare lucru care i-a picat în mână a ajuns în foc. Tânărul a rugat un prieten să filmeze tot şi a explicat în faţa camerei video istoria fiecărui obiect pe care i l-a dăruit fetei.

simeon stalpnicul png

Diana a fost prietena mea şapte ani. Ne-am cunoscut în România şi i-am spus să vină cu mine în Italia. Am adus-o aici, i-am dat casă, i-am dat masă, i-am dat tot.. toată viaţa mea. Acum a plecat cu coada între picioare. Am adus-o aici într-o pereche de chiloţi şi acum mi-a distrus viaţa. Dau foc la obiecte pentru că este singurul mod prin care vreau să o uit", vorbeşte Florin, în timp ce aruncă câte un lucru pe foc.

simeon stalpnicul png

El spune şi cum a fost înşelat de fata pe care a iubit-o şi pe care acum nu mai vrea să o vadă în faţa ochilor. 42 de minute i-a luat lui Florin să dea foc hainelor.

El a ales să posteze pe YouTube filmuleţul în care îşi descarcă într-un mod inedit amarul asupra celei care i-a fost parteneră de viaţă timp de şapte ani. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net