VIDEO 18+ Cuplu filmat făcând sex pe terenul fostei echipe a lui Ţucudean

cuplu_filmat.jpg

cuplu filmat
Cei doi au fost filmaţi făcând sex la mijlocul terenului
Foto Vine.com

Oficialii fostei echipe pentru care a evoluat în sezonul trecut fotbalistul George Ţucudean investighează în acest momentul modul în care un cuplu din Marea Britanie a reuşit să se strecoare pe terenul de joc al arenei din Londra şi au avut timp suficient, cât pentru o partidă de sex.

Paznicii arenei lui Charlton Athletic, echipă din liga a doua engleză, la care a evoluat până în această iarnă şi atacantul Stelei, George Ţucudean, au fost neghijenţi şi au permis unui cuplu dezinhibat din Londra, să întreţină neîntrerupţi raporturi sexuale chiar pe linia de demarcare de la centrul terenului. Un clip publicat cu cei doi pe internet a devenit viral. Atenţie, imagini explicite!

Fantezia bărbatului s-a împlinit

ama276881.jpg

teren
Terenul celor de la Charlton Athletic a fost martorul scenelor indecente
Foto: Getty Images

Şi Ţucudean a făcut cunoştinţă cu gazonul

Fotbalistul George Ţucudean a făcut şi el cunoştinţă cu gazonul de pe "The Valley" în posturi mai inedite. Chiar dacă nu a jucat decât şase luni, la formaţia londoneză, atacantul a fost protagonistul unor fotografii geniale din care reiese intensitatea cu care se joacă fotbalul în liga a doua engleză.

tucudean_in_fund.jpg

Tucudean
George Ţucudean a făcut cunoştinţă cu gazonul unde cuplu englez a dorit să se iubească
Foto: Getty Images

La Steaua până la vară

George Ţucudean (23 de ani), a fost împrumutat de echipa din liga secundă engleză Charlton Athletic până în vară la Steaua Bucureşti, campiona României având posibilitatea unui transfer definitiv la finalul sezonului.

1408479705029_image_galleryimage_london_england_august_19_.jpg

Tucudean
Ţucudean, pe vremea când purta tricoul formaţiei engleze
Foto: Getty Images

 

Loading...
 
 

Citește și