Vești bune pentru familia regală britanică: Meghan Markle va mai naște un copil anul viitor

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să ne facă o surprizăfoto: Guliver/Gettyimages
Prințul Harry și Meghan Markle se pregătesc să ne facă o surprizăfoto: Guliver/Gettyimages

Prințul Harry și Meghan Markle au devenit părinți în luna mai, dar experții prezic că anul viitor își vor lărgi iar familia. Experta în probleme legate de familia regală, Melanie Bromley a făcut o dezvăluire șocantă pentru postul de televiziune E! Entertainment: Meghan, în vârstă de 37 de ani, ne va anunța în curând că este gravidă și anul viitor îl va naște pe cel de al doilea copil al lui Harry, de 34 de ani. Anunțul e cu atât mai surprinzător, cu cât cuplul regal abia a anunțat că pleacă în turneu în Africa.

Cel de al doilea copil al lui Harry și al lui Meghan este pe drum, susține experta Melanie Brown. ”Sunt convinsă că este o problemă de zile, poate luni până când Meghan Markle ne va anunța din nou că este însărcinată. Anul viitor, pe vremea asta Meghan va reveni cu siguranță la rochițele de graviduță”, a declarat Brown care este corespondentul televiziunii americane și este specializat pe problemele legate de Casa Regală britanică. Ducele și ducesa de Sussex au un program extrem de aglomerat până în toamnă, pentru că au revenit la îndatoririle regale. Au anunțat recent că urmează un turneu în Africa și la finele acestuia este foarte posibil să ”vină cu vești bune pentru toți supușii”.  

Bebe Archie și mama lui au fost la un meci de polo să îl vadă pe Harry, săptămâna trecută
Bebe Archie și mama lui au fost la un meci de polo să îl vadă pe Harry, săptămâna trecută

Călătoria din Africa a lui Harry și a lui Meghan, prilejul ideal pentru ”a lucra la un copil”

Casele de pariuri britanice au fost bombardate în ultimele zile de oameni care au pariat sume destul de mari. ”Am fost invadați în ultimele zile de pariori care sunt convinși că Harry și Meghan vor avea un copil în 2020. De obicei, se pariază pe astfel de lucruri, dar niciodată așa de masiv. Trebuie să fie un sâmbure de adevăr”, a declarat șeful agenției de pariuri Coral, Alex Apati, pentru publicația britanică ”Express”. Apati susține că ”nu iese fum fără foc” și că majoritatea pariurilor au fost făcute în Londra, unde ”oamenii sunt foarte conectați la viața familiei regale”.

Citește și:

Prinţul Harry şi Meghan Markle se pregătesc să fie din nou părinţi, dar Regina se opune

Meghan Markle, război deschis cu Regina Elisabeta: „Forţează nota şi nu va fi tolerată“

Meghan Markle s-a retras suspect după nașterea lui Archie

”Bucuria pe care au simțit-o Harry și Meghan atunci când s-a născut Archie este unică și orice părinte își dorește să o simtă cât mai des. Nu m-ar mira ca Meghan să ne facă o surpriză, pentru că există deja un precedent în familia prințului William”, a mai adăugat Melanie Brown. Meghan Markle a fost văzută săptămâna trecută la un meci de polo caritabil la care au participat ambii prinți și a fost criticată de mamele din Marea Britanie că nu știe să țină un bebeluș în brațe. Ea a fost comparată adesea cu cumnata ei Kate Middleton care este un părinte extraordinar pentru George (5 ani), Charlotte (4 ani) și Louis (1 an).

image
image
image
image
image
image
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net