Venezuela, imagini dramatice de la protest! O femeie s-a pus în fața unui vehicul militar

Ultima actualizare:

    O femeie s-a așezat în fața unui vehicul militar, ca în Piața Tianmen, din ChinaFoto: CNN
O femeie s-a așezat în fața unui vehicul militar, ca în Piața Tianmen, din ChinaFoto: CNN

Criza politică și economică din Venezuela este în plină desfășurare, iar cetățenii au ajuns la capătul răbdării. Ei au cerut în stradă demisia președintelui, dar au fost mobilizate trupe militare pentru a suprima revoltele.

Recent, o fotografie a făcut înconjurul lumii prin intermediul mass-mediei după ce o femeie a fost surprinsă așezându-se în fața unui vehicul militar, în semn de protest față de abuzurile regimului, precizează CNN.

21 aprilie a fost încă zi de manifestații violente în capitala Venezuelei, Caracas, unde un convoi de vehicule ale armatei naționale au fost mobilizate pentru a respinge masele de protestatari.

Liderii opoziției vor să organizeze „mama tuturor marșurilor” chiar în ziua în care se celebrează obținerea independenței de sub tutela Spaniei. Până în acest moment, trei protestatari au fost uciși prin împușcare, dar autoritățile neagă că s-ar fi tras cu muniție adevărată.

Astăzi, o femeie, acărei identitate este necunoscută, a decis să facă un pas în față și să se așeze în calea unui vehicul militar. În ciuda avertismentelor soldatului din mașină, femeia nu s-a dat la o parte și a continuat să stea în fața convoiului. Nu se știe ce s-a întâmplat după acest moment, întrucât materialul video se încheie în aceeași ipostază.

Fotografia este impresionantă și prin faptul că amintește de un moment istoric asemănător, petrecut pe 5 iunie 1989, în Piața Tianmen, din China, când un bărbat să pus în fața tancurilor armatei naționale. Omul care a făcut acest gest emoționant și plin de curaj a rămas și acum necunoscut, dar imaginea sa a rămas în istorie.

image
image
image
image
image
image
targ paste 2024 orase romania 896983 jpg
castelul pustnicului captura video jpg
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net