Vampirii există, iar ea îi ține în viață: «L-am lăsat pe iubitul meu să îmi sugă sângele»

Ultima actualizare:

    Blut Katzchen (28 de ani) îi hrănește cu sânge pe cei care susțin că sunt vampirifoto: Arhiva Personală
Blut Katzchen (28 de ani) îi hrănește cu sânge pe cei care susțin că sunt vampirifoto: Arhiva Personală

De mai mult de 10 ani, Blut Katzchen, în vârstă de 28 de ani, călătorește prin Statele Unite ale Americii pentru a satisface setea de sânge a bărbaților și femeilor care sunt convinși că trebuie să îl bea pentru a supraviețui.

Tânăra florăreasă îl „hrănește” pe iubitul ei, Michael Vachmiel, care s-a auto proclamat vampir. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, susține că sângele ei îi conferă energia de care are nevoie pentru a trăi, potrivit mirror.co.uk. 

Blut și Michael se întâlnesc de câteva ori pe an pentru ritual. Tânăra îl lasă pe așa-zisul vampir să o taie cu lama pe spate pentru a-i putea suge sângele. Aceasta își spune „lebădă neagră”, termenul folosit pentru cineva care își oferă sângele de bunăvoie. Blut povestește că a avut o afinitate față de cultura vampirilor de când era mică: „Am fost fermecată dintotdeauna cu toată cultura vampirilor, de când eram foarte tânără. Am găsit o carte despre vampiri în colecția surorii mele și am devenit complet fermecată de ea (de carte, n.r.). Trebuie să ai un anumit mod de gândire pentru a fi lebădă – trebuie să fii mai supus și să îți placă să dăruiești”, spune aceasta, citată de mirror.co.uk.

Blut și Michael s-au întâlnit în urmă cu doi ani, în Texas, la un Bal al Vampirilor. Cei doi au o relație foarte intimă, iar Blut susține că are încredere totală în el. Cât despre procesul de „hrănire”, nu este deloc asemănător cu cel din filme. Aceasta povesteșe că este un proces foarte curat, sigur și consensual: „Trebuie să ai o conexiune foarte strânsă cu persoana care se hrănește cu sângele tău. Am unelte speciale care scot sângele la suprafață, iar Michael îl bea de pe corpul meu”. Zona este întotdeauna sterilizată cu alcool medical, iar iubitul ei își curăță foarte bine gura înainte de proces.

Cât despre motive, Blut spune că este vorba despre o satisfacție la nivel spiritual, o senzație de eliberare pe care nu o poate obține altfel. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net