«Văduva neagră» din Japonia, condamnată la moarte. Femeia a asasinat trei bărbaţi

Ultima actualizare:

    Chisako Kakehi a fost condamnată la moarte prin spânzurarefoto. AFP
Chisako Kakehi a fost condamnată la moarte prin spânzurarefoto. AFP

Cazul japonezei Chisako Kakehi, supranumită „Văduva Neagră”, a fost intens mediatizat în presa din lumea întreagă. După un lung proces, tribunalul districtului Kyoto a condamnat-o la moarte pe milionara de 70 de ani, care şi-a ucis unul dintre soţi, dar şi doi iubiţi.

Femeia avea un plan bine pus la punct. Ea îşi căuta victimele prin intermediul agenţiilor matrimoniale. Alegea bărbați în vârstă, foarte bolnavi, şi se asigura că aceştia nu au copii.

Doi dintre iubiţii ei au sfârşit crunt, după ce japoneza le-a pus cianură în băutură. Procurorii au susținut că după ce i-a ucis, femeia a beneficiat de pe urma polițelor de asigurări de viață, care i-au adus milioane de dolari.

În zece ani a reuşit să strângă un miliard de yeni (aproximativ 8,8 milioane de dolari). Chisako Kakehi a pierdut însă mare parte din avere prin tranzacții financiare nereușite.

Femeia este acuzată că a asasinat trei bărbați și că a încercat să-l ucidă pe un altul. Kakehi a recunoscut că și-a ucis cel de-al patrulea soț, în 2013. “L-am ucis pentru că a dat altor femei zeci de milioane de yeni, dar mie nu mi-a dat nimic”, ar fi spus criminal în faţa judecătorilor, potrivit The Telegraph.

Femeia nu are remuşcări şi după ce a fost condamnată la moarte prin spânzurarea le-a râs în nas judecătorilor. “Chiar dacă aș fi fost executată mâine, aș muri zâmbind”, ar fi spus aceasta.

Avocatul japonezei a încercat să obţină o pedeapsă mai blândă şi a invocat faptul că japoneza suferă de demenţă, însă magistraţii au respins acest argument. Procesul ar putea continua şi asta pentru că avocații ei intenționează să se adreseze unei instanțe superioare.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net