Vaccinarea regelui Carl Gustaf al Suediei, prilej de glume în mediul online: "Mai are de lucrat la brațe"!

gustav.jpg

gustav
Regele Carl Gustaf a fost vaccinat anti-Covid-19
Sursă foto: Ambasada Suediei

Regele Carl Gustaf al Suediei s-a vaccinat anti-Covid-19. Imaginea în care suveranul țării nordice este vaccinat a fost încărcată și pe pagina Ambasadei Suediei în România, iar comentariile scrise de utilizatori sunt ironice.

Mare parte dintre comentariile la postare fac referire la imaginea preşedintelui Klaus Iohannis într-o ipostază similară, imagine care vineri, când preşedintele s-a vaccinat, a devenit virală în mediul online. 

Imaginea distribuită de Ambasada Suediei în România îș înfățișează pe regele Carl Gustaf, la cămașă și cu cravată, cu mâneca ridicată, chiar în momentul în care îi este administrată prima doză de vaccin anti-Covid-19. Internauții puși pe poante și-au amintit de vaccinarea lui Klaus Iohannis și au început să se întreacă în glume. 

”Mă aşteptam ca suedezii să primească seringa dezasamblată şi substanţele componente ale vaccinului ambalate separat şi să se descurce singuri”, comentează un utilizator, făcând aluzie la modul în care sunt livrate produsele companiei suedeze de mobilier IKEA.

klaus-iohannis-se-vaccineaza.jpg

klaus iohannis
Klaus Iohannis s-a vaccinat vineri anti-covid-19
Sursă foto: Presidency.ro

”Not exactly the biceps we were looking for”, ”Close, but not Klaus enough”, ”Mai are de lucrat la braţe!”, ”Cu scuzele de rigoare dar regele mai are de lucrat pana sa îl ajungă pe Klaus”, ”N-are brandul de ţară al lui Iohannis. Dar ne place și de Gustaf așa cum e”, sunt câteva dintre comentarii.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1