Va ajunge Trump la Casa Albă? Previziuni sumbre pentru cel de-al 45-lea președinte american

Ultima actualizare:

    Donald Trump a primit  nenumărate ameninţări  cu moartea de la  intrarea în campania  electorală
Donald Trump a primit nenumărate ameninţări cu moartea de la intrarea în campania electorală

Donald Trump (70 de ani) a câştigat, marţi, alegerile prezidenţiale. Ieri, Barack Obama l-a invitat la Casa Albă pe cel de-al 45-lea preşedinte american pentru „o tranziţie uşoară”. La 20 ianuarie 2017, Donald Trump ar trebui să depună jurământul, însă profeţiile susţin contrariul.

America este divizată între două tabere şi încă din noaptea alegerilor au avut loc lupte de stradă în California şi Oregon. În ciuda scandalurilor sexuale şi a faptului că viitoarea Primă Doamnă a Americii, fotomodelul sloven Melania Trump (46 de ani), a pozat goală în revista Max în 1997, miliardarul Trump a reuşit să obţină un mandat prezidenţial. Însă profeţiile făcute de clarvăzătoarea bulgară Baba Vanga (1911-1996) sunt mai mult decât alarmante.


    Moment istoric,  Melania Trump este  singura Primă  Doamnă a Americii  care a pozat goală  în tinereţe
Moment istoric, Melania Trump este singura Primă Doamnă a Americii care a pozat goală în tinereţe

 Cea care a prezis atacul de la 11 septembrie 2001, atentatele Statului Islamic şi „primăvara arabă” din 2010 a mai prezis şi că Barack Obama va fi „primul preşedinte de culoare şi ultimul preşedinte din istoria Americii”. Prezicerile ei au o acurateţe de 85%, susţin specialiştii de la Daily Mail, care recunosc că şi Brexitul a fost prezis de Vanga. Însă dincolo de profeţii, la Casa Albă există un blestem. Fiecare al 5-lea preşedinte „are un glonţ pregătit”.

Blestemul a început la 2 iulie 1881 cu cel de-al 20-lea preşedinte, James A. Garfield, care a fost asasinat de Charles Guiteau. William Mc Kinley (al 25-lea preşedinte) a fost asasinat la 6 septembrie 1901 de anarhistul Leon Czogosz. După moartea lui, Serviciile Secrete sunt puse în paza preşedinţilor. Cel de-al 35-lea preşedinte a fost John F. Kennedy, asasinat la 22 noiembrie 1963, în Dallas. Ronald Reagan, cel de-al 40-lea preşedinte, a fost victima unui atentat la viaţa lui, la 30 martie 1981.

Coşmarul preşedinţilor

simeon stalpnicul png

De-a lungul istoriei, au avut loc peste 20 de atacuri armate asupra preşedinţilor SUA. Patru preşedinţi în funcţie au fost ucişi: al 16-lea preşedinte Abraham Lincoln, în 1865, al 20-lea preşedinte James A Garfield, în 1881, al 25-lea preşedinte William McKinley, în 1901, şi al 35-lea preşedinte John F. Kennedy, în 1963. Cel de-al 30-lea preşedinte Calvin Coolidge şi cel de al 40-lea, Ronald Reagan, au supravieţuit atentatelor. Blestemul zice că pentru fiecare al 5-lea preşedinte „aşteaptă un glonţ”.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net