Unul dintre teroriștii din Bruxelles a lucrat în Parlamentul European

Ultima actualizare:

    În luna martie, Aeroportul Zavantem a fost zguduit de un atentat teroristFoto: Getty
În luna martie, Aeroportul Zavantem a fost zguduit de un atentat teroristFoto: Getty

Unul dintre teroriștii care a făcut parte din atacul de la Aeroportul Zavantem din Bruxelles, Najim Laachraoui (25 de ani), ar fi fost pe statul de plată al Parlamentului European.

Deși nu a fost confirmat oficial care dintre bărbații din atac ar fi lucrat în instituție, a ieșit la iveală că cel vizat este belgianul Najim Laachraoui, unul dintre teroriștii sinucigași din aeroport, informează Daily Mail.

Informația a venit la o săptămână după ce poliția de la Zavantem a scos la iveală că cel puțin 50 de susținători ai grupului Statului Islamic lucrează ca oameni de curățenie, de catering sau în zona bagajelor.

Un oficial al Uniunii Europene a dezvăluit că unul dintre teroriști a lucrat o lună în 2009 și una în 2010 ca om de curățenie în cadrul Parlamentului European, ca slujbă temporară, parte a unui program studențesc. Mai mult, oficialul a spus că atunci când a fost angajat, sinucigașul nu avea cazier.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net