Unica poză cu Prințul Harry și iubita la nunta Pippei Middleton. S-au ascuns de curioși

harry_si_meghan.jpg

harry si meghan
Harry a mers cu mașina personală să-și aducă iubita la petrecere
Foto: Getty

Nunta Pippei Middleton cu bancherul James Matthews a fost considerată evenimentul anului în Regatul Marii Britanii. Bineînțeles că atenția tuturor a fost asupra mirilor, în special asupra Pippei, care a strălucit, dar invitații săi de marcă nu au putut fi ignorați, doar vorbim despre oameni precum Prințul William și soția lui, Ducesa Kate, dar și celebrități precum Meghan Markle, iubita Prințului Harry.

Dacă la biserică nu a ajuns și chiar s-a speculat că nu a participat deloc la ceremonie și petrecere, ei bine, actrița și oamenii care s-au ocupat de Familia Retgală și de nunta Pippei au considerat că este mai bine ca aceasta să ajungă incognito direct la petrecere. Cel care a mers să o ia a fost chiar iubitul ei, Harry, care a condus 300 de kilometri cu mașina personală doar pentru a-și feri partenera de neplăceri.

Chiar dacă fotografii englezi sunt unii dintre cei mai iscoditori din lume, aceștia nu au putut surprinde mare lucru, nici urmă de ținută sau vreun alt detaliu, ci doar fețele zâmbitoare ale lui Harry și Meghan, prin parbrizul mașinii prințului.

Loading...

Citește și

 • meghan markle

  Au tot existat speculații potrivit cărora, iubita lui Harry nu ar fi fost invitată la nunta Pippei Middleton, dar se pare că nu a fost deloc adevărat. Meghan Markle chiar a fost invitată, însă nu a dorit să participe la ceremonia de la biserică.

 • pippa middleton

  A fost zi de sărbătoare în Marea Britanie! Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton (33 de ani), s-a căsătorit cu bancherul James Matthews, sâmbătă (20 mai). Ceremonia religioasă s-a încheiat deja. Pe invitații prezenți la biserica St. Mark i-a prins ploaia după ce au ieșit din lăcașul de cult.

 • pippa middleton nunta print george

  A fost o zi cu emoții pentru familia regală a Marii Britanii. Sora ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, s-a căsătorit cu bancherul James Matthews (42 de ani). Ceremonia religioasă a avut loc la Biserica St. Mark, iar recepția în casa părintească a miresei. Kate Middleton a fost foarte emoționată și și-a dorit ca totul să iasă perfect pentru sora sa, însă cei mici i-au cam dat bătăi de cap.

 • printul harry meghan markle

  Relația amoroasă dintre Prințul Harry și actrița Meghan Markle evoulează rapid. Se pare că cei doi se pregătesc de nuntă, dar nu este ceea ce pare pentru că nu este vorba de nunta lor încă, ci urmează să participe la căsătoria unor prieteni foarte apropiați lui Harry.