Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry şi soţia sa

printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor

printul Harry, Meghan Markle, nunta, 19 mai 2018, castelul Windsor
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018
Foto: GuliverGetty Images

Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, vrea să ştie toată lumea. Răspunsul a venit deja de la Palatul Kensington.

Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry (33 de ani) şi soţia sa, Meghan Markle (36 de ani), a fost deja stabilit. Proaspăt căsătoriţi şi deveniţi ducele şi ducesa de Sussex, ei vor merge în Australia în această toamnă. Prinţul Charles şi Lady Diana au fost trimişi la aceeaşi destinaţie în timpul primului lor periplu regal, în urmă cu 35 de ani.

Unde vor merge în primul turneu extern oficial prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle a fost anunţat cu precizie. este vorba de un turneu care cuprinde Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă. Călătoria va concide cu Invictus Games, o competiţie sportivă lansată de prinţul Harry şi rezerbată răniţilor şi invalizilor din războaie sau recente conflicte armate, organizate în acest an în octombrie, la Sydney. Ţările vizitate fac parte din Commonwealth. Unde vor merge în primul turneu oficial aştepta toată lumea să afle după ce s-au căsătorit la 19 mai în capela St George de la castelul Windsor.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1