Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry şi soţia sa

Ultima actualizare:

    Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018Foto: GuliverGetty Images
Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au căsătorit la 19 mai 2018Foto: GuliverGetty Images

Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle, vrea să ştie toată lumea. Răspunsul a venit deja de la Palatul Kensington.

Unde vor merge în primul turneu oficial prinţul Harry (33 de ani) şi soţia sa, Meghan Markle (36 de ani), a fost deja stabilit. Proaspăt căsătoriţi şi deveniţi ducele şi ducesa de Sussex, ei vor merge în Australia în această toamnă. Prinţul Charles şi Lady Diana au fost trimişi la aceeaşi destinaţie în timpul primului lor periplu regal, în urmă cu 35 de ani.

Unde vor merge în primul turneu extern oficial prinţul Harry şi soţia sa, Meghan Markle a fost anunţat cu precizie. este vorba de un turneu care cuprinde Australia, Fiji, Tonga şi Noua Zeelandă. Călătoria va concide cu Invictus Games, o competiţie sportivă lansată de prinţul Harry şi rezerbată răniţilor şi invalizilor din războaie sau recente conflicte armate, organizate în acest an în octombrie, la Sydney. Ţările vizitate fac parte din Commonwealth. Unde vor merge în primul turneu oficial aştepta toată lumea să afle după ce s-au căsătorit la 19 mai în capela St George de la castelul Windsor.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net