Un turist a petrecut trei zile în Coreea de Nord. Te va surprinde ce a descoperit

drew.jpg

blogger coreea de nord
A fost surprins de ce a văzut în Coreea de Nord
Foto: Facebook

Un blogger care scrie despre locurile în care călătorește, a mers în coreea de Nord unde a stat trei zile. Ceea ce a descoperit în această țară izolată l-a surprins și a decis să împărtășească experiența cu internauții.

Drew Goldberg a atras o mulțime de admiratori pe rețelele de socializare datorită jurnalelor sale de călătiorie în care împărtășește cu cei din lumea virtuală experiențele trăite în diverse locuri exotice. Recent, el s-a declarat impersionat de cea mai izolată țară din lume, despre care majoritatea dintre noi avem o părere negativă.

„Acest material video este despre experiența mea personală în coreea de Nord, așa că, vă rog să-l luați ca atare. Am fost avertizat că toate tururile în Republica Populară Democrată Coreea sunt organizate și planificate, dar ce am văzut mi-a arătat că totul e o perspectivă denaturată”, spune bloggerul, potrivit Daily Star.

El a călătorit în capitala nord-coreeană și a mărturisit că nu a fost deloc supravegheat cu strictețe și îndeaproape de polițiști gata să te salte oricând. Bloggerul susține că atât timp cât respecți regulile, nu ești deranjat absolut deloc și nici nu te simți „încordat”.

Experiența sa a fost atât de diferită față de ceea ce se crede despre această țară, încât unii l-au acuzat că ar face propagandă Coreei de Nord. „Toate tipurile de conținut pe care le produc sunt axate pe un singur obiectiv: să răspândesc fericire și o stare pozitivă în lumea noastră pentru a conecta oameni de pe tot cuprinsul globului.

„Coreea de Nord nu face excepție. Am vrut ca urmăritorii mei să vadă și o altă față a acestui stat, una pe care nu o văd la știri.”

Loading...
 
 

Citește și

  • donald

    Sâmbătă, 29 aprilie, o rachetă balistică nord-coreeană a eșuat la scurt timp de la lansare. Testele de rachete balistice nord-coreene sunt interzise de Organizația Națiunilor Unite (ONU), deoarece sunt văzute ca niște capcane, rachetele putând fi nucleare care ar afecta continentul american. Donald Trump a declarat că nu va fi fericit dacă Coreea de Nord va mai efectua un test nuclear. Întrebat dacă asta înseamnă că va exista o acțiune militară, acesta a răspuns ”nu știu, vom vedea”.

  • parada militara coreea de nord

    În timp ce în țările creștine credincioșii se pregătesc pentru sarbătorile pascale, în Coreea de Nord s-au celebrat 105 ani de la nașterea unuia dintre cei mai importanți lideri ai săi și nu oricum, ci etalând arsenalul militar într-o grandioasă paradă.