Un terorist din Paris avea un paşaport sirian: "A trecut prin Grecia"

Ultima actualizare:

    Un paşaport sirian a fost găsit lângă unul dintre teroriştii morţiFoto: AFP
Un paşaport sirian a fost găsit lângă unul dintre teroriştii morţiFoto: AFP

Un paşaport sirian a fost descoperit lângă trupul unuia dintre cei şapte terorişti care au atacat oraşul Paris vineri seara (13 noiembrie). Autorităţile au aflat că cel care deţinea paşaportul a trecut prin Grecia în octombrie.

Şapte terorişti au fost ucişi în urma atacurilor care au zguduit oraşul Paris vineri seară şi în urma căruia 128 de oameni au murit şi peste 300 au fost răniţi. Lângă trupul unuia dintre terorişti a fost găsit un paşaport sirian, iar autorităţile greceşti au confirmat că actul aparţine unui bărbat care a trecut prin Gresia în octombrie, conform theguardian.com. 

"Cel care deţine paşaportul a trecut prin insula Leros pe 3 octombrie 2015, unde a fost identificat pe baza regulilor Uniunii Europene", a spus Nikos Toscas, ministru care se ocupă de siguranţă.

Acest lucru dă de înţeles că unul dintre terorişti a venit în Europa cu valul de refugiaţi, insă nu se ştie dacă paşaportul aparţine atacatorului. În plus, paşapoartele siriene sunt folosite drept plată de cei care vor să intre în Europa.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
Femeie care bea ceai FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net