Un tată de 32 de ani și-a "scuturat" bebelușul de doar 8 săptămâni până l-a omorât! Copilul avea leziuni la cap și 12 fracturi de coaste

Ultima actualizare:

    Michael Roe a fost violent cu fetița lui în mai multe ocaziiFoto: Facebook
Michael Roe a fost violent cu fetița lui în mai multe ocaziiFoto: Facebook

Caz șocant în Marea Britanie! O fetiță de doar opt săptămâni a fost scuturată de tatăl ei până când a ucis-o, în timp ce mama ei a spus polițiștilor că bebelușul era „bine”. Holly Roe a suferit leziuni la cap în trei ocazii diferite și 12 fracturi de coaste în viața ei scurtă.

Tatăl fetiței, Michael Roe, un șomer în vârstă de 32 de ani, este acuzat că a scuturat bebelușul în mai multe ocazii, ducând la moartea acestuia în septembrie 2018. În timp ce tânăra mamă Tiffany Tate, în vârstă de 22 de ani, este acuzată că i-a permis moartea din mâna tatălui. Holly s-a născut pe 14 iulie 2018, cu două luni mai devreme decât trebuia, prin operație cezariană de urgență și a trebuit să fie resuscitată la naștere. Copila a fost externată din spital pe 9 august, dar în câteva săptămâni a murit din cauza rănilor cauzate de tremurături violente și abuzive. Procuroarea Sally Howes a declarat juriului că fracturile de coastă pe care le-ar fi suferit ar fi fost extrem de dureroase, iar Holly ar fi fost grav afectată. Dar Tate a spus polițiștilor că a crezut că bebelușul ei este absolut bine cu câteva ore înainte ca fetița să moară. Howes a declarat juriului că Tate a neglijat rănile îngrozitoare ale copilului ei, scrie The Sun.

Tânăra mamă nu a avut răbdare cu copilul ei

Tiffany Tate susține că Michael Roe a trezit-o la 1.30 dimineața spunând: „Holly e rece, nu respiră”. Tânăra avea doar 19 ani când s-a mutat cu Roe. Ei locuiau împreună în Crowborough, East Sussex, când bebelușul Holly s-a născut prematur. Tate a recunoscut că a avut probleme în crearea unei legături sentimentale între ea și fetița ei. Potrivit  procurorilor, când bebelușul a plâns, femeia a devenit frustrată și a intrat în panică, iar Roe a preluat sarcina de a o hrăni pe micuță pe timpul nopții, deoarece mama ei nu avea răbdare cu Holly. Roe ar fi hrănit copilul după ce a fumat cannabis, în noaptea în care a murit. Serviciile de urgență au fost chemate la casa cuplului în primele ore ale zilei de luni, 10 septembrie 2018, după ce cuplul a raportat că bebelușul are dificultăți de respirație. Medicii au descoperit că Holly era deja rece, nu respira și nu avea activitate cardiacă.

Roe le-a spus polițiștilor că s-a speriat când micuța nu mai reacționa „El a simțit capul lui Holly și era rece. Apoi i-a simțit pieptul și era cald. A efectuat un test pentru reflex, iar copilul nu a reacționat. A trezit-o pe Tiffany Tate și a încercat să îi facă respirație gură la gură lui Holly, dar ea nu a răspuns. Michael Roe a sunat la serviciile de urgență pentru ambulanță.”, a declarat Howes.

Paramedicii s-au luptat să o salveze înainte de a fi dusă la spitalul Pembury din Tunbridge Wells, unde a fost declarată moartă. Holly a murit pe 10 septembrie 2018, iar examinările post mortem au arătat numeroase semne de rănire pe corpul ei minuscul. Roe nu a avut răbdare cu fiica sa și și-a pierdut cumpătul. Procuroarea Howes a spus juriului că bărbatul „știa exact ce face”. Roe neagă crima, iar procesul este în plină desfășurare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net