Un tânăr coreean pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam: „Tatăl meu a fost ucis”

Ultima actualizare:

    Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-NamFoto: Twitter
Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-NamFoto: Twitter

Pe Internet circulă un material video cu un tânăr de origine asiatică ce pretinde că ar fi fiul lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean. El susține că membrii familiei lui Kim Jong-Nam au cerut protecție civilă după ce fratele dictatorului a fost asasinat.

Tânărul din imaginile de mai jos se prezintă ca fiind Kim Han-Sol, fiul lui Kim Jong-Nam și arată la cameră și un pașaport, pentru a-și dovedi identitatea, după cum precizează Daily Mail. el susține că în ziua în care tatăl lui a fost asasinat, el era alături de mama și sora sa.

Dacă băiatul este într-adevăr fiul lui Kim Jong-Nam, aceasta ar fi pentru prima dată când un membru al familiei defunctului a vorbit public despre moartea acestuia. Materialul video a fost publicat pe Youtube de un utilizator necunoscut, probabil un grup, numit Cheollima Civil Defense (CCD). Acesta pretinde că a „extras” membrii vulnerabili ai familiei lui Kim Jong-Nam cu ajutorul autorităților olandeze, americane și sud-coreene și au fost ținute sub protecție într-o locație secretă.

În mod surprinzător, serviciile secrete nord-coreene au confirmat că tânărul din imagini se numește Kim Han-Sol, iar tatăl său a fost asasinat pe aeroportul din Malaezia luna trecută de două femeie cu o subtanță extrem de toxică.

„Numele meu este Kim Han-Sol, din Coreea de Nord, membru al familiei Kim. Tatăl meu a fost ucis cu câteva zile în urmă. În acest moment sunt alături de mama și sora mea”, spune băiatul în materialul video.

Se pare că Han-Sol ar fi absolvit o facultate la Universitate de Științe Po din Paris și a trăit în exil alături de părinții săi într-un teritoriu chinez din Macao. După moartea lui Kim Jong-Nam, băiatul, mama și sora sa au dispărut. Dacă dictatorul nord-coreean a văzut în fratele său vitreg amenințare la tron, fiul lui Kim Jong-Nam poate fi în continuare un impediment, mai ales în condițiile în care tatăl său a murit în împrejurări misterioase.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
norvegia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net