Un tânăr coreean pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam: „Tatăl meu a fost ucis”

fiul_lui_k_kim_jong-nam.jpg

kim jong-nam fiu
Tânărul din imaginea din stânga pretinde că este fiul lui Kim Jong-Nam
Foto: Twitter

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Pe Internet circulă un material video cu un tânăr de origine asiatică ce pretinde că ar fi fiul lui Kim Jong-Nam, fratele vitreg al dictatorului nord-coreean. El susține că membrii familiei lui Kim Jong-Nam au cerut protecție civilă după ce fratele dictatorului a fost asasinat.

Tânărul din imaginile de mai jos se prezintă ca fiind Kim Han-Sol, fiul lui Kim Jong-Nam și arată la cameră și un pașaport, pentru a-și dovedi identitatea, după cum precizează Daily Mail. el susține că în ziua în care tatăl lui a fost asasinat, el era alături de mama și sora sa.

Dacă băiatul este într-adevăr fiul lui Kim Jong-Nam, aceasta ar fi pentru prima dată când un membru al familiei defunctului a vorbit public despre moartea acestuia. Materialul video a fost publicat pe Youtube de un utilizator necunoscut, probabil un grup, numit Cheollima Civil Defense (CCD). Acesta pretinde că a „extras” membrii vulnerabili ai familiei lui Kim Jong-Nam cu ajutorul autorităților olandeze, americane și sud-coreene și au fost ținute sub protecție într-o locație secretă.

În mod surprinzător, serviciile secrete nord-coreene au confirmat că tânărul din imagini se numește Kim Han-Sol, iar tatăl său a fost asasinat pe aeroportul din Malaezia luna trecută de două femeie cu o subtanță extrem de toxică.

„Numele meu este Kim Han-Sol, din Coreea de Nord, membru al familiei Kim. Tatăl meu a fost ucis cu câteva zile în urmă. În acest moment sunt alături de mama și sora mea”, spune băiatul în materialul video.

Se pare că Han-Sol ar fi absolvit o facultate la Universitate de Științe Po din Paris și a trăit în exil alături de părinții săi într-un teritoriu chinez din Macao. După moartea lui Kim Jong-Nam, băiatul, mama și sora sa au dispărut. Dacă dictatorul nord-coreean a văzut în fratele său vitreg amenințare la tron, fiul lui Kim Jong-Nam poate fi în continuare un impediment, mai ales în condițiile în care tatăl său a murit în împrejurări misterioase.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5