Un surd a intrat într-o cafenea. Ce s-a întâmplat apoi e înduioșător

Ultima actualizare:
Femeia i-a scris lui Ibby, în bilet, că a învățat limbajul semnelor pentru el
Femeia i-a scris lui Ibby, în bilet, că a învățat limbajul semnelor pentru el

De multe ori, persoanele cu deficiențe de auz sau de vorbire întâmpină dificultăți atunci când încearcă să se integreze în societate sau să comunice cu cei din jur. Uneori le vin la îndemână bilețelele sau, în cele mai fericite cazuri, limbajul semnelor, atunci când interlocutorul îl cunoaște.

Un bărbat surd, care frecventează o cafenea de tip Starbucks aflată în zona în care locuiește, a avut parte de o surpriză din partea uneia dintre angajate. Aceasta a vrut să îi ofere clientului său o experiență similară cu cea pe care o au persoanele fără deficiențe de auz când vor să comande o cafea.

Așa că, într-o dimineață, femeia i-a întins bărbatului o hârtie pe care scria: „Am început să învăț ASL (limbajul semnelor, n.r.) doar ca să poți avea aceeași experiență ca toți ceilalți”, potrivit metro.co.uk. Apoi, aceasta l-a întrebat ce vrea să bea, cu ajutorul limbajului semnelor.


    Femeia i-a scris lui Ibby, în bilet, că a învățat limbajul semnelor pentru elfoto: Arhiva Personală
Femeia i-a scris lui Ibby, în bilet, că a învățat limbajul semnelor pentru elfoto: Arhiva Personală

Bărbatul, pe nume Ibby Piracha, a fost surprins plăcut, așa că a făcut o poză biletului, iar apoi l-a publicat pe o rețea socială. „Oh, ador locul ăsta. Casiera de la Starbucks, mi l-a scris (biletul, n.r.) și știa că sunt surd. Sunt surprins că a învățat limbajul semnelor pentru că merg la Starbucks de trei ori pe săptămână. M-a întrebat «ce bei?» în limbajul semnelor. Simt că am fost binecuvântat cu ea. Cred că a realizat că Leesburg, VA are oameni surzi. Vă rog distribuiți postarea asta cu toată lumea. Vreau ca oamenii care aud să înțeleagă și să sprijine comunitatea oamenilor surzi”, a scris Ibby. 

image
image
image
image
image
image
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net