Un șofer român de TIR a murit strivit de cabina camionului, în Italia!

Ultima actualizare:

    Șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnatFoto: iltirreno.gelocal/observatornews.ro
Șoferul a pierdut controlul camionului și s-a răsturnatFoto: iltirreno.gelocal/observatornews.ro

Tragedie pe străzile din Italia! Un șofer român de TIR a murit strivit în cabină, după ce camionul său s-a răsturnat pe autostrada A11, în dreptul localității Lucca, regiunea Toscana. Bărbatul de 44 de ani a lăsat în urmă o soție îndurerată și o fetiță de doi ani.

Tragedia a avut loc vineri dimineață (9 octombrie), în jurul orei 6.00, pe o bretea care duce spre autostrada A11. Înainte să ajungă pe autostrada A11, în zona Lucca Vest, bărbatul a pierdut controlul volanului într-o curbă, iar camionul s-a răsturnat, potrivit observatornews.ro. Încărcătura din autotren a tras după ea și cabina șoferului, izbind-o de parapetul metalic de pe marginea drumului. Din păcate, bărbatul și-a pierdut viața la locul accidentului. 

Din primele cercetări ale polițiștilor rutieri reiese că încărcătura pe care românul o transporta cu TIR-ul a fost poziționată greșit în container, provocând răsturnarea camionului în curbă.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net