Un şofer de 65 de ani din Republica Moldova a călcat un pieton, apoi l-a împuşcat

schimb-de-focuri-la-bender-un-barbat-a-decedat-1518598196.jpg

foto
Bărbatul s-a baricadat în subsolul unui bloc pentru a nu fi reținut de polițiști
Foto: novostipmr.com

Un incident șocant a avut loc în Republica Moldova. Un șofer de 65 de ani a călcat un pieton, apoi l-a împușcat cu sânge rece, văzând că acesta îi solicită ajutorul.Motivul pentru care bărbatul a decis să îți împuște victima este cu atât mai bizar: nu avea timp să îi acorde primul ajutor pentru că se grăbea să ajungă la un restaurant la care urma să îți serbeze ziua de naștere.

Potrivit autorităţilor transnistrene bărbatul de 65 de ani era la volan când a dat peste un pieton, pe o stradă din Bender. Victima a supravieţuit şi a început să strige după el, văzând că şoferul îşi continuă drumul. Dernajat de strigătele care se auzeau, bărbatul a coborât din mașină, s-a întors la locul accidentului și l-a împușcat pe pieton cu sângeb rece, lăsându-l să zacă într-o bată de sânge. Trecătorii alertați au apelat la serviciul de ambulanță, dar din păcate nu s-a  putut face nimic pentru pieton, care a murit după câteva ore petrecute la spital.

Agresorul s-a ascuns în subsolul unui bloc, de unde a început să tragă în agenţi veniţi să-l aresteze. Aceştia au cerut ajutorul forţelor speciale OMON, însă în final bătrânul s-a predat, după câteva ore de negocieri. Agresorul le-a spus oamenilor legii că se grăbea să ajungă la ziua sa de naștere și nu avea timpul necesar pentru a acorda primul ajutor celui pe care îl rănise din neatenție, informează știrileprotv.ro. 

Loading...