Un român a fost desemnat director al unuia dintre hotelurile lui Donald Trump

gettyimages-902739620.jpg

trump
Unul dintre hotelurile de lux ale lui Trump va fi de acum condus de un român
Foto: Getty

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Trump International Hotel & Tower Chicago are de acum un nou director, unul de naționalitate română. Norocosul care a primit acest post se numește Gabriel Constantin și este stabilit în Statele Unite încă din 2002. Este expert în managementul hotelier.

Este vorba de unul dintre hotelurile de cinci stele ale președintelui american, situat într-un Trump Tower, din Chicago, un turn gigantic de 92 de etaje. Gabriel Constantin și-a clădit în toți acești ani o carieră de succes la Trump Hotels, care acum a fost răsplătită cu o responsabilitate uriașă.

Înainte de a se ocupa de afacerea președintelui american din Chicago, Constantin a servit ca manager în cadrul Trump Hotels din Washington D.C. Hotelul din Trump Tower, pe care românul nostru o administrează acum, a fost deschis în toamna lui 2006, fiind un reper în industria hotelieră care oferă servicii de lux. Are nu mai puțin de 339 de camere de oaspeți.

gabrielconstantin-214x320.jpg

gabriel constantin trump
Gabriel Constantin, noul director al Trump International Hotel
Foto: hotel-online.com

Ascensiunea lui Gabriel Constantin în acest domeniu este unul demn de admirație. după ce a obținut diploma de licență în domeniul finanțelor și managementului la Universitatea Ecologică din București, a plecat în străinătate, în Marea Britanie, iar din 2002, în Statele Unite. Peste ocean, Constantin a lucrat în rețeaua InterContinental Hotels Group, devenind apoi director de operațiuni pentru The Ritz-Carlton din Philadelphia, scrie hotel-online.com.

S-a alăturat echipei lui Trump din 2003, la început, pentru a supraveghea administrarea alimentelor și băuturilor. În 15 ani, Gabriel Constantin a urcat spectaculos pe scara ierarhică din cadrul instituției.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5