Un român din Italia a încercat să își seducă fata vitregă de 14 ani cu votcă: "Te vreau mai mult decât o fiică"

Ultima actualizare:

    Adolescenta a reușit să sune la poliție, după ce s-a baricadat în camera eiFoto: Freepik
Adolescenta a reușit să sune la poliție, după ce s-a baricadat în camera eiFoto: Freepik

Un bărbat de 28 de ani de cetățenie română este cercetat de polițiștii din Verona, Italia, după ce a încercat să-și seducă fiica vitregă în vârstă de doar 14 ani. Fetița a avut prezență de spirit și a sunat singură la Poliție. Incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică, 6 iunie.

Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!". A fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi, scrie observatornews.ro. Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv. Adolescenta le-a povestit oamenilor legii cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei. Inițial, acesta s-a apropiat de ea, i-a dat votcă să bea, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat. Din fericire, copila a reușit să se lupte și să fugă în camera ei.

Românul susține că el este victima

Văzând că fetița s-a baricadat în dormitorul ei, bărbatul a încercat să o înduplece cu mesaje dubioase pe WhatsApp. "Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?". Însă nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru". "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp. 

Tipic cazurilor de pedofilie, românul le-a spus polițiștilor din Italia că el ar fi, de fapt, "victima". Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală. La audieri, bărbatul nu și-a recunoscut faptele și a prezentat o cu totul altă poveste. Românul a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net