Un refugiat și-a dat foc în semn de protest! Imagini șocante

Ultima actualizare:

    Un refugiat a recurs la un gest disperat după închiderea granițelor europeneFoto: Splashnews
Un refugiat a recurs la un gest disperat după închiderea granițelor europeneFoto: Splashnews

Europa le-a închis ușa în nas. Un refugiat disperat a fost filmat în timp ce-și dădea foc. Bărbatul a făcut acest get șocant în semn de protest față de închiderea granițelor europene. În imagini, imigrantul aleargă prin mulțime în timp ce cămașa și blugii săi ard. Refugiatul se află în tabăra de la Idomeni, lânga granița Greciei cu Macedonia.

Poliția elenă susține că rănile lui nu au fost foarte grave, potrivit cotidianului britanic Mirror. Se pare că și alți refugiați și-au dat foc în semn de prostest față de închiderea granițelor Europei, după ce liderii UE și Turcia au decis să limiteze drastic numărul refugiaților care vor fi primiți pe continentul European.

În jur de 12.000 de solicitați de azil se află în tabăra de refugiați de la Idomeni. Aceștia speră că granițele se vor redeschide.

„Cei mai mulți sunt din Siria, Irak și Afganistan. Oamenii nu ar trebui să fie pedepsiți pentru că vor ca viața să nu le mai fie pusă în pericol”, a declarat Boris Cheshirkov, un reprezentant al Națiunilor Unite.

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net