Un puști de 10 ani, uimit de vraja unui magician, pe viu

Ultima actualizare:

    Theo s-a lăsat vrăjit de magicianfoto: Arhiva Personală
Theo s-a lăsat vrăjit de magicianfoto: Arhiva Personală

Nu s-ar fi gândit niciodată că vor fi martori la așa ceva. În timp ce se plimbau pe o faleză din Sharm El Sheikh, Egipt, un băiețel și părinții lui au fost complet uimiți când s-au întâlnit cu un magician. Abilitățile lui supranaturale i-au lăsat mască, iar când puștiul a văzut rezultalele puterilor lui, a rămas fără cuvinte.

Deși, în nordul țării, conflictele dintre Egipt și Israel se intensifică, turiștii fac plajă pe litoral în stațiuni. Așa se face că o familie de români aflată în Sharm El Sheikh a dat nas în nas cu un magician, menit parcă să-i facă pe localnici să uite de probleme. Când se plimbau pe faleză, la miezul nopții, Theo, în vârstă de numai 10 ani, și părinții lui, au avut surpriza să-l vadă pe el, singurul om din zonă la acea oră târzie.

Magicianul s-a oferit să le arate ce poate face, însă fără a le cere bani în schimbul spectacolului. Când a început să îl vrăjească, puștiul s-a lăsat ghidat și a făcut tot ceea ce i-a cerut tânărul artist. Rezultatul i-a lăsat pe toți cu gura căscată. După ce l-a rugat să facă câteva mișcări repetetitive cu mâinile și i le-a acoperit cu puțin nisip colorat în alb și galben, magicianul l-a rugat pe puști să deschidă pumnii. Nu mică i-a fost surpriza atunci când a descoperit nisipul negru în palmă.

Imagini de pe plaja stațiunii Sharm El Sheikh, din Egipt.

Totul s-a întâmplat pe faleza unei plaje din Egipt. În Sharm El Sheikh, turiștii se bronzează cot la cot cu cămilele. Apa limpede și nisipul auriu îi îmbie să viseze la cele mai frumoase lucruri, să scape de griji și să se relaxeze în totalitate. Atmosfera este una pașnică, iar stațiunea pare a fi complet izolată de cealaltă parte a țării, unde conflictele militare sunt în floare.

Imagini din Egipt, din stațiunea Sharm El Sheikh.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net