Un profesor din Rusia s-a căsătorit cu o fostă elevă pentru a evita închisoarea! Cum a fost posibil

Ultima actualizare:

    Profesorul de muzică s-a căsătorit cu fosta sa elevă pentru a evita închisoarea Foto: Captură video
Profesorul de muzică s-a căsătorit cu fosta sa elevă pentru a evita închisoarea Foto: Captură video

Un profesor de muzică din Rusia, care este şi şef de orchestră, în vârstă de 55 de ani, condamnat pentru că a întreţinut raporturi sexuale cu o elevă minoră, a reuşit să evite trimiterea la închisoare întrucât s-a căsătorit cu victima sa.

Iuri Bondarenko, fostul şef de orchestră al Liceului de arte din Sankt Petersburg, a fost condamnat la “un an de privare de libertate şi la o interdicţie de trei ani în exercitarea activităţii pedagogice” pentru faptul că a întreţinut raporturi sexuale cu o minoră de 16 ani, care era eleva sa în momentul producerii faptei, informează nst.com. Profesorul de muzică a dorit cu orice preţ să scape de condamnare aşa că a cercetat cu atenţie prevederile legii şi a găsit o cala de scăpare. O dispoziţie din Codul Penal rus stipulează faptul că o persoană condamnată pe baza acestui tip de acuzaţie şi aflată la prima încălcare a legii “poate să fie scutită de pedeapsă dacă se stabileşte că a încetat să fie periculoasă din punct de vedere social în urma căsătoriei sale cu partea lezată”.


    Părinţii adolescentei sunt împotriva mariajului
Părinţii adolescentei sunt împotriva mariajului

Profesorul pedofil nu a stat prea mult pe gânduri şi a cerut-o pe cea pe care a abuzat-o în căsătorie. Fericită că va fi partenera de viaţă a profesorului, fosta eleva i-a spus "da", devenindu-i soţie şi ajutându-l să evite închisoarea. Iuri Bondarenko, după ce a încercat multă vreme să întârzie procesul, care a debutat în mai 2017, a divorţat de soţia lui în decembrie 2017 şi s-a căsătorit cu fosta lui elevă, devenită între timp majoră, în ianuarie 2018. Părinţii acesteia sunt absolut şocaţi de cele întâmplate, dar nu pot face nimic pentru a se opune deciziei luate de fiica lor, care susţine că are sentimente cât se poate de sincere faţă de profesorul care a agresat-o sexual în liceu.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net