Un producător de tacâmuri din Sibiu vrea să înregistreze marca Sussex Royal la OSIM

Ultima actualizare:

    Prințul Harry și Meghan Markle au probleme cu marca ”Sussex Royal”foto: Getty Images
Prințul Harry și Meghan Markle au probleme cu marca ”Sussex Royal”foto: Getty Images

Prințul Harry și Meghan Markle ar putea primi o lovitură de unde s-ar aștepta, probabil, cel mai puțin, din România. Un producător de articole de bucătărie din Sibiu a depus la Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), o cerere de înregistrare și de utilizare exclusivă pe teritoriul României a mărcii Sussex Royal.

Un producător de tacâmuri, veselă, articole de bucătărie și casnice din Sibiu a depus la autoritatea română pentru proprietate intelectuală, Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci (OSIM), o cerere de înregistrare și de utilizare exclusivă pe teritoriul României a mărcii Sussex Royal, conform Profit.ro.

Astfel, firma Icos Trading SRL din Sibiu, controlată și administrată de Liliana Lăzureanu, a cerut înregistrarea mărcii SUSSEX ROYAL pentru mai multe clase de produse și servicii, printre care "Scule și instrumente de mână acționate manual, cuțite, furculițe și linguri, arme albe, cu excepția armelor de foc, aparate de ras"; "Ustensile și recipienți pentru menaj sau bucătărie, articole de bucătărie și veselă, cu excepția furculițelor, cuțitelor și lingurilor, piepteni și bureți, perii (cu excepția pensulelor), material pentru perii, articole pentru curățare, sticos clă brută sau semiprelucrată, cu excepția sticlei pentru construcții, sticlărie, porțelan și ceramică".

Ducii de Sussex, obligați de regina Elisabeta a II-a să renunțe la brandul Sussex Royal?

Presa din Marea Britanie a relatat, miercuri, că regina Elisabeta a decis ca ducii de Sussex să nu mai obțină bunuri financiare folosindu-se de numele „Sussex Royal”. Aceasta ar fi o lovitură grea pentru Meghan Markle și prințul Harry, pentru că cei doi sperau să îl facă marcă înregistrată și să obțină bani frumoși din asta. Cuplul a încercat de mai multe ori să pună brandul pe cărți, haine și alte obiecte. Dar, în pofida eforturilor, Regina a simțit că mutarea lor în Canada nu le mai dă acest drept. 

Harry și Meghan au comunicat,la începutul anului, că renunță la statutul de seniori ai familiei regale britanice și că vor să devină independenți financiar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net