Cel mai frumos lucru pentru un băieţel care a trimis o scrisoare către "Raiul Câinilor"

enhanced-mid-17173-1434139441-2.jpg

Luke îi scria în fiecare zi lui Moe, pentru a-l întreba ce face
Foto: buzzfeed.com
Citeste tot despre: 

Un băieţel de trei ani a vrut să afle ce s-a întâmplat cu căţelul familiei, în vârstă de 13 ani, care a dispărut subit. Pentru că părinţii nu ştiau cum să-i spună că a murit, ei i-au zis că s-a dus în Raiul Câinilor.

Luke a început să scrie un bilet pentru căinele Moe în fiecare zi şi îşi pune părinţii să pună, în dreptul adresei, "Raiul Câinilor, norul 1". În scrisori, Luke îi spunea câinelui că îi este dor de el şi că "sper că te distrezi acolo". 

Pentru că băiatul a vrut să se asigure că scrisoarea ajunge la câinele lui, el şi-a obligat părinţii să o ducă la cutia poştală. Mama lui Luke, Mary, o scotea imediat, pentru a nu fi luată de un poştaş, însă a uitat să facă asta într-o seară. 

"Am presupus că poştaşul o va arunca sau se va amuza pe seama noastră", a spus femeie, conform buzzfeed.com. 

Însă a avut parte de o surpriză a doua zi de dimineaţă: ea a găsit o scrisoare de la Moe pentru Luke. 
"Sunt în Raiul Câinilor, mă joc toată ziua, sunt fericit. Îţi mulţumesc că eşti prietenul meu, te iubesc, Luke", era scris în bilet. 

Angajata de la poştă care a lăsat scrisoarea a povestit că a fost emoţionată de gestul inocent al lui Luke: "Când pierzi ceva ce iubeşti, te doare. Scrisoarea lui m-a făcut să zâmbesc şi am vrut să îl fac şi pe el să zâmbească". 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1