Un adevărat erou! A dus cu propriile mâini o bombă departe de școala unde erau sute de copii

Ultima actualizare:

    Un polițist a fugit cu o bombă departe de zona populată de sute de copiiFoto: Metro.co.uk
Un polițist a fugit cu o bombă departe de zona populată de sute de copiiFoto: Metro.co.uk

Un polițist din India a devenit erou după ce a luat o bombă de zece kilograme în propriile mâini și a fugit cu ea departe de zona populată pentru a salva sute de copii. Actul lui impresionant de curaj nu a fost trecut neobservat de superiorii săi.

Abhishek Patel, șef al poliției din satul indian Chitora, a luat bomba pe umeri și a fugit cu ea pentru a o duce cât mai departe posibil pentru a evita posibila detonare a acesteia. Specialiștii spun că aceasta ar fi făcut pagube umane și materiale pe o distanță de câteva sute de metri, informează metro.co.uk.

„Aproape 400 de elevi erau prezenți în campus când bomba a fost găsită. Orice s-ar fi putut întâmpla. Am vrut să duc bomba departe de școală și de zona rezidențială pentru a reduce pericolul creării unor victime colaterale dacă bomba ar fi explodat. Ar fi cauzat un dezastru pe o distanță de 500 de metri. Mi-a fost teamă că bomba ar exploda, așa că am dus-o departe de zona populată”, a mărturisit Patel.

El a dezvăluit că a fost pentru prima dată când a descoperit o bombă. Actul său este cu atât mai eroic având în vedere că el însuși are o familie de care trebuie să aibă grijă, fiind tatăl a doi copii: „A fost o treabă care ar fi putut să îmi ia și mie viața. Am salvat viețile a sute de copii prezenți în școală pentru că ei sunt viitorul nostru.”

El a luat importanta decizie de unul singur, poliția venind la fața locului abia după ce a îndepărtat bomba. De asemenea, a fost deschisă o anchetă pentru a afla cine a plantat dispozitivul explozibil. În semn de apreciere, curajul lui Patel a fost răsplătit cu suma de 650 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Spovedanie foto Ziarul Lumina jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net