Un polițist, cel mai sângeros criminal în serie din Rusia, din ultimii 100 de ani! A ucis 81 de femei

n-mikhail-popkov-628x314.jpg

Foto
Cel mai sângeros criminal din Rusia
Foto: Siberian News

Un caz incredibil circulă în presa din Rusia. Povestea bărbatului, de profesie polițist, care este suspectat de uciderea a peste 81 de femei îi sperie pe locuitori. Ei nu pot crede că tocmai un membru al poliției a fost capabil de asemenea monstruozitate.

Dacă în urma anchetei care va fi condusă de oamenii legii se dovedește că acuzațiile care i se aduc sunt adevărate, atunci Mihail Popkov va deveni în mod oficial cel mai sângeros criminal în seria din Rusia, din ultimii 100 de ani, informează time.com. Mikhail Popkov a fost deja judecat pentru 22 dintre crimele pe care le-a comis, și urmează să fie chemat în fața instanței de judecată pentru a răspunde de celălalte 59 de crime. Testele psihiatrice care i-au fost aplicate au relevat faptul că bărbatul se află în deplinătatea facultăților mintale. 

Mikhail Popkov a fost arestat, pentru prima dată, în anul 2012 atunci când a fost condamnat la închisoare pe viață pentru uciderea a 22 de femei nevinovate. Anchetatorul care participă la soluționarea cazului sângerosului criminal a oferit o scurtă declarație în care a precizat care era portretul victimelor lui Popkov. “Popkov a comis cel puţin 81 de crime în Irkutk şi regiunea din jur. Victimele lui erau femei de toate condiţiile sociale, cu vârste între 16 şi 40 de ani", a declarat anchetatorul Evgheni Katcevski. Polițistul se oferea să le ducă acasă pe femei, cu mașina de poliție, atunci când era noapte, sub pretextul că se gândea la siguranța or, apoi le viola, iar în final, le ucidea cu sânge rece pentru ca mai apoi să le abandoneze în locuri cât mai retrase. 

Poreclit de presă “Vârcolacul” sau “Maniacul din Angarsk”, bărbatul s-ar putea dovedi cel mai sângeros criminal din Rusia, cel puţin din ultimii 100 de ani.

loading...
Loading...

Citește și

  • Şocant! Adolescentul german Marcel Hesse, de 19 ani, a şocat planeta după ce s-a filmat în timp ce îl înjunghia de 56 de ori pe vecinul său de 9 ani, Jaden, şi a postat înregistrarea pe Internet.

  • Anthony Sowell, în vârstă de 50 de ani, locuitor în Cleveland, statul american Ohio, şi eliberat în 2005 din închisoare după o detenţie de 15 ani pentru un viol comis în 1989, a fost arestat din nou sâmbătă, după ce în perimetrul casei sale au fost descoperite cadavrele a şase femei, toate strangulate, încă neidentificate, relatează Agerpres.

  • kala

    Polițiștii au realizat un filmuleț pe care l-au făcut public și a șocat lumea. Aceștia au găsit o femeie legată cu un lanț de gât într-un container de transport maritim. Femeia era sclava sexuală a unui criminal în serie, care a ținut-o prizonieră timp de două luni.

  • Mai multe cazuri de prostituate ucise în Elveţia şi Austria, în ultima vreme, au băgat spaimă în practicantele celei mai vechi meserii din lume.