Un pilot a intrat intenționat cu avionul într-o clădire pentru a o ucide pe soția sa!

avion-prabusit-intentionat-botswana.jpg

Pilotul a murit pe loc
Foto: Facebook
Citeste tot despre: 

Absolut șocant! Un pilot a intrat intenționat cu avionul într-o clădire unde soția lui găzduia un baby shower, sâmbătă (23 martie), în Botswana. Charl Viljoen (38 de ani) a fost filmat pilotând aeronava extrem de aproape de sol, spre teroarea invitaților aflați la petrecere.

Apoi, pilotul s-a prăbușit intenționat. Bărbatul a murit pe loc, iar clădirea și alte 13 mașini din apropiere au fost distruse complet. Din fericire, nimeni altcineva nu a fost rănit. Oamenii au reușit să iasă din clădire cu doar câteva secunde înainte de dezastru. Martorii spun că au observat că avionul zbura amenințător de aproape de sol, în apropiere de clădirea Aerodromului Matsieng de lângă Gaborone, capitala Botswanei, așa că au decis să fugă din calea lui.

Înainte să se sinucidă, pilotul a venit neinvitat la baby shower

charl-viljoen.jpg

Charl Viljoen și soția lui, Natasha
Foto: Facebook

Se pare că înainte să moară, pilotul Charl Viljoen a venit neinvitat la baby shower-ul organizat se soția lui. Potrivit martorilor, acesta ar fi lovit-o pe Natasha. Invitații s-au năpustit asupra lui și l-au dat afară de la eveniment. Apoi, pilotul s-a dus la aeroportul Sir Seretse Khama de unde a furat un avion de tip Beechcraft Super King Air B200. 


 

 

Loading...

Citește și