Un nou incident în cadrul paradei Mardi Gras din SUA: 12 persoane au fost rănite

alabama.jpg

mardi gras parada
Parada MArdi Gras, din Statele Unite, din nou soldată cu victime
Foto: Twitter

Parada Mardi Gras, din Statele Unite, din nou soldată cu victime după ce un șofer a intrat cu un vehicul în plină viteză în coloana care mărșăluia. De această dată, incidentul s-a petrecut în Alabama.

UPDATE: Potrivit ultimelor informații, 12 persoane au fost rănite în urma incidentului, patru din acestea aflându-se în stare critică. Mașina care i-a lovit a fost condusă de un bărbat în vârstă de 73 de ani. Accidentul s-a produs în momentul în care șoferul a accelerat și a lovit coloana paradei. Nu se știe deocamdată care a fost motivul pentru cre bărbatul a făcut acest lucru, dar autoritățile nu cred că a fost o acțiune intenționată.

Cel puțin 11 oameni au fost răniți în urma impactului produs de vehicul, iar trei dintre aceștia se află în stare critică, precizează CNN. Răniții au fost duși de urgență la cel mai apropiat spital.

Câțiva martori au declarat că vehiculul care a cauzat mai multe victime făcea parte din din paradă, informează Fox News. De asemenea, se pare că mașina a lovit coloana care mărșăluia din spate.

Incidentul s-a produs după doar câteva zile după ce alte 28 de persoane au fost rănite tot în cadrul paradei Mardi Gras, care s-a ținut la New Orleans. Atunci, un alt șofer, aflat sub influența alcoolului a intrat cu mașina în mulțime.

alabama_parada.jpg

alabama parada mardi gras
Mai multe persoane au fost rănite
Foto: captură foto/Youtube
Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1