Un nou bebeluș în familia regală britanică. Prințesa Eugenie este însărcinată. Ce frumos a dat vestea!

printesa-eugenie.png

printesa eugenie si sotul ei jack brooksbank
Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank vor deveni pentru prima oară părinți la începutul anului 2021
foto: arhiva personală/Instagram

Prințesa Eugenie și Jack Brokksbank vor deveni părinți la începutul anului 2021. Acesta va fi primul nepot al prințului Andrew, mezinul reginei Elisabeta, care ține de luni bune prima pagină a ziarelor cu scandalul de pedofilie în care a fost implicat, alături de omul de afaceri Jeffrey Epstein.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, care s-au căsătorit în octombrie 2018, așteaptă primul lor copil la începutulanului 2021. Cei doi au făcut anunțul pe pagina de Isntagram a prințesei, iar Palatul Buckingham a transmis de asemenea un comunicat, prin care anunță că regina și ducele de Edinburgh sunt foarte încântați de această veste.

Acesta va fi primul nepot pentru prințul Andrew și Sarah Ferguson. Fiica lor mai mare, prințesa Beatrice, s-a căsătorit cu dezvoltatorul imobiliar Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la Castelul Windsor, anul acesta, în iulie, după ce nunta ei a fost amânată din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și:

Povestea impresionantă din spatele rochiei purtate de Prințesa Eugenie în ziua nunții

Eugenie (30 de ani) a distribuit o imagine foarte simpatică pe contul personal de Instagram, pentru a-și anunța sarcina. Fotografia cu mâinile ei și ale soțului ei, ținând o pereche de papucei pufoși de bebeluș, a fost însoțită de mesajul: ”Jack și cu mine așteptăm cu mare nerăbdare începutul lui 2021”.

printesa-eugenie-bebelus.png

printesa eugenie tine in mana niste papucei de bebelus
Prințesa Eugenie va aduce pe lume primul ei copil la începutul anului 2021
foto: arhiva personală/Instagram
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1