Un model sexy care cântă fals sau o solistă talentată? Cine a primit mai mulți bani pe stradă

Ultima actualizare:

    S-au luat la întrecere să vadă cine câștigă mai mulți bani de la trecătoriFoto: Daily Mail
S-au luat la întrecere să vadă cine câștigă mai mulți bani de la trecătoriFoto: Daily Mail

Una este o cântăreață talentată, cealaltă este un fotomodel super-sexy, dar amândouă s-au luat la întrecere pentru a vedea cine câștigă mai mulți bani de la trecători. Cea îmbrăcată sumar și care cântă foarte fals sau solista îmbrăcată decent și cu o voce minunată?

Cele două tinere s-au așezat în apropiere de Palatul Parlamentului, din Londra și au dat fiecare ce e mai bun pentru a-i impresiona pe trecători. Cântăreața Louisa Bake (25 de ani) a interpretat una dintre piesele cmopuse de ea, în timp ce blondina Jodie Western (26 de ani) a ales să cânte celebra piesă „Bătrânul McDonald avea o fermă”, după cum precizează Daily Mail.

Cele două fete au fost urmărite îndeaproape de o echipă de videografi și fotografi și s-au amuzat copios pe seama blondinei îmbrăcate în costum de baie roz care deși cânta foarte fals, atrăgea atenția prin firea sa plăcută și prin faptul că era aproape dezbrăcată pe o vreme destul de rece. La rândul ei, Louisa a preferat să facă ce știe ea mai bine, să încânte trecătorii cu vocea sa minunată. N-o să vă vină să credeți cine a câștigat mai mulți bani.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net