Un model rus de 14 ani a murit de epuizare, după un show maraton

Ultima actualizare:

    Vlada (14 ani) visa să ajungă fotomodel recunoscut internaționalfoto: Instagram
Vlada (14 ani) visa să ajungă fotomodel recunoscut internaționalfoto: Instagram

O adolescentă din Rusia, model profesionist, a murit după 13 ore de muncă pentru un show de modă care a avut loc în China.

Vlada Dzyuba, în vârstă de 14 ani, s-a prăbuşit cu câteva minute înainte să intre pe podiumul de modă de la Shanghai. La spital, medicii au constat că adolescenta suferea de meningită cronică, “agravată de oboseala severă”. Aceasta a stat două zile în comă înainte să moară.

În momentul incidentului, aceasta nu a putut fi dusă la spital din cauza faptului că nu avea o asigurare medicală, cu toate că avea un contract de trei luni încheiat cu o agenţie de modelling chineză.


    Vlada Dzyuba a abandonat școala în Rusia pentru a lucra timp de 3 luni la defilări de modă în Chinafoto: Instagram
Vlada Dzyuba a abandonat școala în Rusia pentru a lucra timp de 3 luni la defilări de modă în Chinafoto: Instagram

Potrivit contractului de muncă, Vlada câştiga 8 dolari pe zi după ce plătea cazarea la hotel şi mâncarea. Cu toate că un reprezentant al companiei chineze de modelling a relatat că contractul fetei era ”legal”, acesta nu a precizat câte ore lucra Vlada pe zi. "E o situaţie tare tristă. Vlada era o fată minunată şi lucram cu ea de doi ani. Sperăm să nu simtă nicio durere în Rai", a declarat un reprezentant al agenţiei de modele, potrivit The Sun.

În China, recrutarea de modele tinere, de multe ori cu vârste cuprinse între 14 şi 16 ani, în special din Rusia, este în creştere.

Mama Vladei a mărturisit că deseori fiica ei o suna şi îi spunea că este extrem de obosită şi că singurul lucru pe care vrea să îl facă este să doarmă. Femeia nu a reuşit să strângă banii necesari pentru repatriere şi a decis să o incinereze, potrivit The Sun. Vlada mai avea acasă un frate mai mare şi o surioară de câteva luni.

Vlada Dzyuba a abandonat școala în Rusia pentru a lucra timp de 3 luni la defilări de modă în China. Copila visa să ajungă fotomodel recunoscut internațional. Cazul ei a scos la lumină detalii șocante despre cum sunt exploatați copiii în industria modei.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net