Un model pentru revistele de bărbați candidează pentru un post în Congresul american. Cum arată tânăra

congres.jpg

alejandra
Cum arată tânăra care canditează pentru un post în Congresul american
foto:Maxim

Un model din revistele pentru bărbați țintește către o funcție în Congresul american, în districtul 34. După ce a impresionat bărbații, a lucrat la Casa Albă, iar acum revine în atenția tuturor.

Fostul model Alejandra Campoverdi a terminat Harvard-ul și în 2004 tânăra a fost protagonista unei ședințe foto pentru publicația Maxim, o revistă adresată bărbaților. Când s-a alăturat personalului Casei Albe în 2009, pozele acesteia au fost preluate de mai multe site-uri și s-a pus la îndoial, pentru o lungă perioadă de timp, profesionalismul ei.

alejandraZoom
fostul model din revistele pentru bărbați este foarte ambițioasă
foto:Maxim

 

„După ce am plâns o săptămână am început să lucrez şi mai mult. Singurul lucru care m-a ajutat a fost că am lucrat din greu, am ajuns când mi s-a spus să ajung, sau mai repede, şi am făcut mai mult decât scria în fişa postului. Şi asta am făcut pentru patru ani la Casa Albă. Acum, opt ani mai târziu, în timp ce candidez pentru Congres, înţeleg mai mult despre sexismul din sistemul politic, mai mult atunci când eram o tânăra care s-a chinuit şi care a lua totul atât de personal. Totuşi când a trebuit să răspund unor întrebări despre Maxim la un ziar respectat, în timpul anunţului meu pentru Congres, am ştiut că trebuie să vorbesc despre acest dublu standard.Este timpul să ne oprim.“, adeclarat tânăra pentru revista Cosmopolitan, considerând că femeile nu ar trebui să fie forțate să aleagă ”între a fi inteligente și feminine”.

alejandraZoom
Alejandra vrea să demonstreze tuturor că nu e rău să fii și inteligentă și feminină
foto:Maxim
loading...
Loading...

Citește și