Un hotel demn de un rege! În ce lux se lăfăie Kate Middleton și William în vacanță

katewilliammain.jpg

kate middleton william palat hotel
Ducii de Cambridge își petrec vacanța în Franța
Foto: Getty

Pentru că și copiii au vacanță, Kate și William au „fugit” în Franța alături de micuți. Cei cu sânge albastru nu își petrec timpul liber oriunde. Ducii de Cambridge stau la un hotel de cinci stele, fostul palat al lui Napoleon al III-lea. O noapte îi costă 3.300 de lire, ceea ce înseamnă aproximativ 174.000 de lei. O nimica toată pentru un viitor rege!

Kate Middleton (34 de ani) și prințul William (34 de ani) își petrec vacanța la Hotel du Palais, în Biarritz, alături de prințul George (3 ani) și de prințesa Charlotte (1 an). La acest hotel faimos, cea mai ieftină cameră costă 422 de lire pe noapte, adică 2.232 de lei. Ducii de Cambridge au ales să stea într-o cameră mai luxoasă, pe care plătesc 3.300 de lire pe noapte, potrivit Daily Mail.

hotel_1.jpg

kate middleton william palat hotel
Hotelul are două piscine mari și un centru spa
Foto: hoteldupalais

 

Hotelul, care a fost palatul de vară al lui Napoleon al III-lea și al soției lui, Eugénie de Montijo, este adorat de celebritățile din toată lumea. Palatul a fost construit așa cum și-a dorit împărăteasa Eugénie, iar acum este un hotel luxos de 5 stele, situat pe plaja din Biarritz. Camerele includ mobilier de epocă original, iar cei care își permit să stea acolo se bucură de un peisaj deosebit.

hotel_du_palais_11.jpg

kate middleton william palat hotel
Hotelul este situat la două minute de plajă
Foto: luxuryhotelexperts.com

 

Potrivit presei locale, Kate și William au ajuns pe aeroportul Pau-Pyrenees săptămna trecută, cu avionul privat al ducelui, estimat la 8 milioane de lire. Vacanța lor a început joia trecută (28 iulie). Personalul hotelului nu a vrut să vorbească despre șederea ducilor de Cambridge la Hotel du Palais.

 

 

Loading...

Citește și

 • kate middleton tinuta recliclata

  Ducii de Cambridge au luat parte la un eveniment caitabil, miercuri (22 iunie), în Houghton Hall. Kate Middleton (34 de ani) a reciclat o ținută de 3.000 de euro semnată Jenny Packham, o rochie pe care a purtat-o și acum cinci ani la o altă petrecere. Acest eveniment a avut ca scop strângerea de fonduri pentru Ospiciile de Copii din East Anglia, care se află sub patronajul lui Kate.

 • pippa middleton

  Sora Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton, pare să fi adus puțină strălucire în sud-vestul Londrei luni, 27 iunie, când a participat la Wimbledon într-o rochie albă elegantă. Totul a devenit însă mai interesant atunci când Pippa a arătat mai mult decât ar fi trebuit pe sub ținuta ei.

 • kate middleton tinuta aniversare regina

  Regina Elisabeta a II-a a fost sărbătorită cu o petrecere fabuloasă, în onoarea celebrării venerabilei vârste de 90 de ani. La eveniment a participat întreaga familie regală, inclusiv rude mai îndepărtate ale Reginei. Deși toată lumea se aștepta să o vadă într-o ținută elegantă și rafinată, Kate Middleton a dat-o în bară la capitolul vestimentație.

 • kate middleton printul harry

  Prințul Harry (31 de ani) și cumnata lui se înțeleg de minune! La toate evenimentele, Kate Middleton (34 de ani) și fratele Prințului William (33 de ani) își șușotesc la ureche și par foarte apropiați. Fie că sunt la nunți sau la petreceri oficiale organizate de familia regală, cei doi nu se pot opri din vorbit și din râs, semn că au o relație de prietenie extrem de specială.

 • kate middleton expozitie flori chelsea

  Ducesa de Cambridge a uimit din nou! Răsfățata britanicilor, Kate Middleton (34 de ani) a fost lăudată pentru ținuta aleasă cu ocazia participării la expoziția de flori din Chelsea. A optat pentru o rochie superbă de culoare verde-crud, confecționată din lână venețiană. Kate a fost însoțită de soțul ei, Prințul William (33 de ani), de cumnatul ei, Prințul Harry (31 de ani), dar și de Regina Elisabeta a II-a (90 de ani).

 • ducesa kate middleton scandal imagini

  Kate Middleton (33 de ani) este centrul unui scandal uriaș, iscat în presa internațională. Cotidianul britanic The Daily Mail a titrat, marți (14 decembrie), că „Ducesa Kate Middleton pare distrusă! Doi copii mici, trei funcții oficiale în doar o săptămână și cumpărături pentru Crăciun. De ce are nevoie Ducesa de odihnă”. Publicația și-a bazat afirmațiie pe o serie de imagini, în care soția prințului William (33 de ani) a fost surprinsă făcând cumpărături, în Chelsea (Marea Britanie).

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1