Un hotel demn de un rege! În ce lux se lăfăie Kate Middleton și William în vacanță

Ultima actualizare:
Hotelul are două piscine mari și un centru spa
Hotelul are două piscine mari și un centru spa

Pentru că și copiii au vacanță, Kate și William au „fugit” în Franța alături de micuți. Cei cu sânge albastru nu își petrec timpul liber oriunde. Ducii de Cambridge stau la un hotel de cinci stele, fostul palat al lui Napoleon al III-lea. O noapte îi costă 3.300 de lire, ceea ce înseamnă aproximativ 174.000 de lei. O nimica toată pentru un viitor rege!

Kate Middleton (34 de ani) și prințul William (34 de ani) își petrec vacanța la Hotel du Palais, în Biarritz, alături de prințul George (3 ani) și de prințesa Charlotte (1 an). La acest hotel faimos, cea mai ieftină cameră costă 422 de lire pe noapte, adică 2.232 de lei. Ducii de Cambridge au ales să stea într-o cameră mai luxoasă, pe care plătesc 3.300 de lire pe noapte, potrivit Daily Mail.

Hotelul este situat la două minute de plajă
Hotelul este situat la două minute de plajă

Hotelul, care a fost palatul de vară al lui Napoleon al III-lea și al soției lui, Eugénie de Montijo, este adorat de celebritățile din toată lumea. Palatul a fost construit așa cum și-a dorit împărăteasa Eugénie, iar acum este un hotel luxos de 5 stele, situat pe plaja din Biarritz. Camerele includ mobilier de epocă original, iar cei care își permit să stea acolo se bucură de un peisaj deosebit.


    Hotelul este situat la două minute de plajăFoto: luxuryhotelexperts.com
Hotelul este situat la două minute de plajăFoto: luxuryhotelexperts.com

Potrivit presei locale, Kate și William au ajuns pe aeroportul Pau-Pyrenees săptămna trecută, cu avionul privat al ducelui, estimat la 8 milioane de lire. Vacanța lor a început joia trecută (28 iulie). Personalul hotelului nu a vrut să vorbească despre șederea ducilor de Cambridge la Hotel du Palais.

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net