Un elicopter s-a prăbuşit peste o clădire de 54 de etaje din Manhattan

62224434_509138416289015_3709137437612572672_n.jpg

Un elicopter s-a prăbuşit pe o clădire din New York. O persoană a murit
Foto: Twitter

Un elicopter s-a prăbuşit, luni seară, 10 iunie, peste un imobil din Manhattan, a anunţat departamentul de pompieri al metropolei americane New York. Cel puțin o persoană și-a pierdut viața în urma impactului.

Imobilul este situat pe artera Seventh Avenue din centrul Manhattan-ului. Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a declarat că este foarte posibil ca pilotul să fi încercat o aterizare de urgență pe acoperișul clădirii. În urma impactului s-a produs un incendiu, pe care pompierii au reușit să îl controleze, a mai transmis guvernatorul, citat de CBS, potrivit digi24.ro. Clădirea 787 Seventh Avenue are 54 de etaje şi este localizată în partea de nord al Times Square.

„Din primele informații, se pare că elicopterul a aterizat forțat, a aterizat de urgență pe acoperișul clădirii. S-a produs și un incendiu în momentul în care acesta a atins acoperișul. Persoanele care se aflau în clădire au declarat că au simțit cum clădirea se mișcă. Departamentul de Pompieri consideră că incendiul este sub control. Ar fi posibilitatea să existe victime printre persoanele de la bordul elicopterului. (...) Persoanele din clădire nu au fost rănite”, a declarat Cuomo, citat de Mediafax.

Persoanele aflate în imnterior  au fost evacuate imediat. În clădire au sediul mai multe companii precum BNP Paribas, Citibank şi firma de avocatură Willkie Farr & Gallagher.

 

Loading...