Un caz ieșit din comun! A fost prins făcând sex cu un cal

Ultima actualizare:

    A fost prins că întreținea relații sexuale cu un calFoto Getty
A fost prins că întreținea relații sexuale cu un calFoto Getty

Într-o rezevație din orașul Leicester, Marea Britanie, s-a petrecut o întâmplare care a șocat întreaga comunitate. Un adolescent a fost prins în mijlocul unui act ieșit din comun care a avut consecințe legale nefaste asupra lui.

Un băiat de 16 ani a fost prins făcând sex cu un cal și și-a recunoscut fapta în fața Curții de Judecată. El a mărturisit și felul în care a săvârșit acest act total neadecvat, după cum relatează Metro.co.uk

Adolescentul a fost zărit de două tinere de 17, respectiv 21 de ani, care se plimbau pe pășune în acel moment și au fost stupefiate de ce au putut vedea. La rândul lui, băiatul a fost șocat atunci când și-a dat seama că a fost prins în mijlocul faptei și a fugit imediat pe biciletă. La momentul incidentului, probele de ADN strânse de anchetatori nu s-au potrivit cu datele biologice ale băiatului. 

Rezervația naturală Aylestone Meadows, Leicester
Rezervația naturală Aylestone Meadows, Leicester

După ce a fost însă arestat, a mărturisit că a întreținut relații sexuale cu un animal. Nu a fost condamnat la închisoare întrucât era minor, dar i-au fost date 18 luni de muncă în folosul comunității.

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

image
image
image
image
image
image
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net