Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit în Republica Moldova! VIDEO

Ultima actualizare:

    Cei 46 de locuitori ai blocului au fost evacuați din timpFoto: captură video Facebook
Cei 46 de locuitori ai blocului au fost evacuați din timpFoto: captură video Facebook

Panică în orașul Otaci, raionul Ocnița, din Republica Moldova. Un bloc de nouă etaje s-a prăbușit sup privirile îngrozite ale oamenilor. Incidentul a avut loc miercuri (19 iunie), în jurul orei 21:30. Din fericire, nu există victime.

Toți cei 46 de oameni, dintre care și 11 copii, au fost evacuați la timp din clădire. Momentul în care blocul cu nouă etaje s-a prăbușit sub privirile locuitorilor a fost filmat. Mai mult înregistrări video au ajuns pe rețelele sociale. Premierul Maia Sandu a reacționat pe Facebook, precizând că situaţia de la Otaci va fi discutată astăzi la şedinţa Cabinetului de Miniştri, relatează observator.tv.

Reacția premierului Republicii Moldova

„Vreau să informez presa și toți cetățenii în legătură cu prăbușirea unui bloc cu 9 etaje din Otaci - din informația prezentată de Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, oamenii au fost evacuați înainte de prăbușire și acum sunt în siguranță.

Locatarilor li s-a acordat primul ajutor și au fost realocați într-un spațiu sigur. La fața locului se află Şeful Serviciului Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale. Mâine, în ședința guvernului, vom discuta despre modalitățile de sprijin al oamenilor care au avut de suferit și au rămas fără locuințe și vom iniția o investigație a accidentului produs”, a transmis Maia Sandu. 

A fost, de asemenea, convocată de urgență comisia pentru situații excepționale. Despre incident a scris pe pagina sa de Facebook și președintele moldovean Igor Dodon. El a precizat că oamenii au fost evacuați operativ și că nu au fost înregistrate victime. Totodată, el le-a promis celor care au rămas fără casă că vor fi ajutați de stat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net