Un beţiv român a deturnat avionul!

Ultima actualizare:
Andreea  Demeter a povestit  coşmarul  prin care  a trecut
Andreea Demeter a povestit coşmarul prin care a trecut

Panică la 3.480 de metri altitudine! Mai erau doar 110 km până la destinaţie, când un pasager de origine română, în vârstă de 43 de ani, a început să ţipe şi a luat cu asalt cabina piloţilor. După ce se „anesteziase” bine cu „tărie”, bărbatul... voia să ducă avionul la sol.

Cursa 3215 aparţinând Wizz Air trebuia să ajungă pe aeroportul Torp Oslo, Norvegia la 19.30 (20.30 ora României). Totul decurgea conform planului, până la un moment dat. Turnul de control din Sturup e alertat de piloţi. Un pasager de 43 de ani, de origine română, încearcă să spargă uşa de la cabina piloţilor şi urlă ca un animal. Panicaţi, toţi pasagerii asistă neputincioşi cum bărbatul corpolent încearcă să deschidă uşile avionului la 3.480 de metri altitudine. Andreea Demeter, o tânără aflată la bord, a povestit pentru publicaţia suedeză „Expressen”: „Mi-a fost foarte frică. Deja se vedeau luminile oraşelor de sub noi, iar bărbatul se agita ca un disperat. Ne-am temut că o să ne prăbuşim”. În acel moment, cinci bărbaţi au sărit pe recalcitrant. L-au pus la podea şi i-au legat mâinile. Avionul a aterizat în siguranţă pe Sturup, Malmö, Suedia. Beţivul a rămas în arestul poliţiei împreună cu un alt coleg de băutură, care era aşa de ameţit că nu a mai fost urcat la bord să îşi continue drumul. Avionul Airbus 320 a ajuns la Oslo la 21.30, cu o oră şi jumătate întârziere, se arată într-un comunicat remis de compania aeriană.


    Andreea  Demeter a povestit  coşmarul  prin care  a trecut
Andreea Demeter a povestit coşmarul prin care a trecut

Alte incidente în aer

  • Martie 2015. După ce s-a îmbătat, un tânăr american a început să arunce cu bagaje în pasagerii unei curse JetBlue. A fost oprit cu greu de ceilalţi pasageri, iar avionul a aterizat de urgenţă în Jacksonville.
  • Decembrie 2013. Şoc şi groază la bordul unei curse Egypt Air! Un pasager iordanian s-a trezit că i-au evadat şerpii veninoşi prin avion. Pilotul a efectuat o aterizare de urgenţă pe un aeroport militar.
  • Iunie 2012. Cursa Qantas de la Darwin la Brisbane (Australia), a fost întreruptă de un miros care le-a mutat nasul celor 140 de pasageri. Pilotul a aterizat de urgenţă la Mount Isa. Anchetatorii au descoperit că un scutec înfundase o conductă de la toaletă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net