Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un meteorit

Ultima actualizare:

    Meteoritul căzut pe pământ a ucis pe loc un bărbat
Meteoritul căzut pe pământ a ucis pe loc un bărbat

Un om a murit după ce a fost lovit de un meteorit în India, iar alţi trei au fost răniţi. Cazul a intrat în atenţia oamenilor de ştiinţă.

Incidentul a avut loc în statul indian Tamil Nadu. Fragmentele unui meteorit căzut în  curtea Colegiului Tehnic din Bharathidasan au provocat un crater de peste un metru şi au dus la moartea unui şofer de autobuz şi la rănirea altor trei persoane, scrie Adevărul.ro.

Premierul statului indian Tamil Nadu a confirmat că un şofer de autobuz, în vârstă de 40 de ani, ar fi fost omorât de un meteorit, precizând că familia a primit despăgubiri de 100.000 rupii (1.500 de dolari).

„S-a auzit un sunet similar cu cel al unei explozii puternice. A fost un sunet anormal, auzit pe o rază de trei kilometri”, a declarat directorul Colegiului Tehnic,  precizând că în crater sunt fragmente de roca având culoarea „albastru închis”.

Cazul a intrat în atenţia cercetătorilor, având în vedere că astfel de incidente sunt deosebit de rare. Ultimul deces provocat de un meteorit s-a înregistrat în anul 1825, după cum informează revista Internaţional Comeţ Quarterly.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
bebelus jpg
pensie jpeg
invitatie de nunta jpg
Prințul William în noiembrie 2023  foto   GettyImages jpg
eruptie vulcan jpg
bataie bici campanie sibiu jpg
image png
scoala fara elevi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net