Un bărbat a intrat în șoc, după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi

Ultima actualizare:

    Victor Smith a fost vaccinat de două ori în aceeași ziFoto: captură video
Victor Smith a fost vaccinat de două ori în aceeași ziFoto: captură video

Caz șocant în Statele Unite ale Americii! Un bărbat de 91 de ani din statul american Ohio a intrat în șoc după ce a fost vaccinat anti-Covid de două ori în aceeași zi. În prezent, Victor Smith se află internat în spital.

Victor Smith a primit prima doză de ser Moderna pe 22 ianuarie, însă apoi a început să se simtă obosit - un efect secundar cunoscut al vaccinului - și a căzut. Bărbatul a fost transportat la spital, iar după câteva zile a fost transferat la o clinică de recuperare din Hamilton, potrivit abc7.com. Bărbatul era programat pentru vaccinare  pe 25 februarie, astfel că că angajații clinicii l-au transportat la un centru de vaccinare. „L-au dus să își facă injecția, iar când s-a întors am vorbit cu el, era bine”, a declarat fiica bărbatului, Dawn Smith Theodore.

În aceeași zi, însă, pacienții internați în centrul de reabilitare erau programați la vaccinare. Atunci, s-ar fi produs o confuzie de nume care a dus la dubla vaccinare a bărbatului de 91 de ani. 

Au dus la vaccinare un Victor greșit, potrivit lui Theodore. „Tatăl meu a spus că a făcut două vaccinuri”, a explicat ea. Într-o declarație comună către WLWT, orașul Hamilton și Community First Solutions au spus parțial: „s-a produs un incident în care un rezident al orașului Hamilton a primit din greșeală două doze de vaccin COVID-19 în aceeași zi. Atât Jamestowne, cât și orașul Departamentul de pompieri Hamilton a început investigațiile asupra incidentului. " 

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net