Un bărbat a intrat cu maşina în oameni în Melbourne. 19 răniţi

drjroj-vwae0ajl.jpg

Bărbatul a fost arestat
foto: Twitter

Un bărbat a intrat cu maşina în mulţime pe o stradă aglomerată din centrul oraşului australian Melbourne. Poliţia l-a arestat pe suspect, iar 19 persoane au fost rănite.

Update 9.45: Un al doilea bărbat a fost reținut de polițiștii care urmează să stabilească care a fost gradul de implicare al acestuia în planificarea și desfășurarea evenimentului. Polițiștii au descris accidentul ca fiind un act comis în mod intenționat, dar au adăugat că motivațiile din spatele incidentului sunt încă necunoscute. Au început să fie făcute publice declarații ale celor care au fost martori. "Era un haos de nedescris, oamenii răniți zăceau întinși pe jos, iar polițiștii i-au obligat pe toți vânzătorii de pe bulevard să închidă magazinele", a fost relatarea unei femei, potrivit thegurdian.com. 

 Martorii spun că bărbatul nu ar fi dat niciun semn că ar vrea să frâneze şi că s-a dus ţintit spre zona pietonală. Poliţia nu a spus dacă e vorba de un atentat terorist sau nu. Conform serviciului de ambulanţă din Melbourne, 12 persoane primesc îngrijiri din partea paramedicilor la faţa locului. Patru alte victime au fost duse la diferite spitale din oraş, conform express.co.uk. 

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1