Un bărbat a fost împușcat la un marș anti-Trump

Ultima actualizare:

    Proteste în mai multe orașe din SUAFoto: Getty
Proteste în mai multe orașe din SUAFoto: Getty

Protestele continuă în America, acolo unde mulți cetățeni sunt nemulțumiți că Donald Trump a fost ales președinte. Pentru a treia noapte, americanii au ieșit în stradă.

Un bărbat care participa la miting a fost împușcat în Portland, Oregano, unde manifestațiile au devenit violente. Protestatarii au aruncat cu diverse obiecte în polițiști, iar la un moment dat, lucrurile au degenerat și mai tare și s-au auzit focuri de armă chiar în centrul orașului.

O persoană a fost împușcată, dar conform comunicatului emis de Poliție, rănile nu-i pun viața în pericol, dar victima este internată în spital, notează The Independent.

Trăgătorul este un tânăr recent trecut de vârsta adolescenței, iar martorii au spus că mai mulți bărbațui aflați într-o mașină s-au îndreptat spre podul pe care se aflau manifestanții, iar unul dintre ocupanții autovehiculului a deschis geamul, a tras un foc în aer și apoi unul în partea inferioară a trupului victimei.

Protestele continuă și în alte orașe din Statele Unite, precum Los Angeles, Philadelphia, Denver, Minneapolis și Oakland, California. Toți cei care au susținut-o pe Hillary Clinton sunt nemulțumiți de faptul că Donald Trump a câștigat alegerile prezidențiale. Văzând cât de agitată este situația a reacționat printr-un mesaj pe Twitter: „Tocmai am avut alegeri prezidențiale libere și de succes. Acum, manifestanți de profesie, provocați de mass-media, protestează. Este foarte nedrept!”

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net