Un bărbat a cheltuit o avere ca să arate ca Madonna VIDEO

Ultima actualizare:

    Adam Guerra (31 de ani) a început să se transforme în Madonna încă de la 18 aniFoto: Captură video
Adam Guerra (31 de ani) a început să se transforme în Madonna încă de la 18 aniFoto: Captură video

Un bărbat din Statele Unite ale Americii a cheltuit în jur de 175.000 de dolari pe operații estetice, machiaje, coafuri și haine ca să semene cu idolul său, Madonna.

Adam Guerra (31 de ani) a dus admirația sa pentru faimoasa cântăreață la extrem. Încă de la 18 ani, când a început să se deghizeze în diverse personaje pentru spectacolele sale, transsexualul a avut foarte mare succes atunci când a interpretat-o pe Madonna. Atunci a început să facă orice pentru a semăna cât mai mult cu celebra artistă, scrie huffingtonpost.com.

Trăiește din show-urile în care o imită pe Madonna

Adam Guerra a fost supus la peste 18 intervenții chirurgicale, pe care a cheltuit aproximativ 75.000 de dolari, pentru ca înfățișarea sa să se apropie de cea a Madonnei. În plus, el a achiziționat costume, bijuterii și accesorii în valoare de 100.000 de dolari, pe care le-a valorificat în show-urile în care a interpretat-o pe cântăreață.

"În Madonna, am văzut o persoană care a plecat de jos și a ajuns foarte sus, care a fost ea însăși și căreia nu i-a păsat ce crede lumea. Toată lumea voia să fie ca ea", a mărturisit americanul, care în prezent câștigă bani din show-urile în care o imită pe Madonna.

A dat 150.000 de dolari pentru a semăna cu Kim Kardashian

Adam Guerra nu este singurul bărbat care a cheltuit foarte mulți bani pentru a semăna cu o celebritate de sex feminin. Jordan Parke este un britanic care a dat 150.000 de dolari pentru a fi copia fidelă a lui Kim Kardashian, însă rezultatul este dezastruos.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net